Αναζήτηση:
Ψέμματα η ταινία του Woody Allen στην Ελλάδα;
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013
13:55
Ψέμματα η ταινία του Woody Allen στην Ελλάδα;

Και ανυπομονούσαμε! 

Εδώ και αρκετές εβδομάδες (από την πρωταπριλιά κιόλας) ανακυκλώνεται η είδηση ότι ο Woody Allen θα γυρίσει την επόμενή του ταινία στην Ελλάδα με πρωταγωνιστές τους Brad Pitt και Penelope Cruz.

Πολύ καλό για να είναι αληθινό! Έτσι και στην περίπτωση του 77χρονου σκηνοθέτη η είδηση αποδείχθηκε εντελώς φανταστική. Ο Woody Allen δεν θα γυρίσει (προς το παρόν) ταινία στην Αθήνα και αυτό πλέον επιβεβαιώνεται από τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για το επόμενό του project. 

Ο Woody Allen που μόλις τελείωσε το καινούριο του φιλμ με τίτλο «Blue Jasmine», ξεκίνησε τις ετοιμασίες για την επόμενή του ταινία. Η ατιτλοφόρητη ταινία θα διαδραματίζεται στη Νότια Γαλλία και ο δημιουργός βρίσκεται στη φάση της επιλογής των ηθοποιών με τους οποίους θα συνεργαστεί.

Σύμφωνα με το Deadline Hollywood το πρώτο όνομα που φέρεται να "έκλεισε" είναι η Emma Stone για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η επιλογή μοιάζει ιδανική καθώς εκτός από όμορφη η Stone διαθέτει και εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. 

Όσο για το «Blue Jasmine», διαδραματίζεται στο San Francisco και επικεντρώνεται στην ιστορία μιας νοικοκυράς (Sally Hawkins) από τη Νέα Υόρκη και μιας απόλυτα νευρωτικής ηρωίδας που υποδύεται η Cate Blanchett.

Στο «Blue Jasmine» πρωταγωνιστούν επίσης οι Alec Baldwin, Louis C.K., Peter Sarsgaard και η πρεμιέρα της ταινίας στις ΗΠΑ έχει προγραμματιστεί στις 26 Ιουλίου 2013.


Πηγή: www.athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα