Αναζήτηση:
Game of Thrones [TV] – To πρώτο πλήρες trailer
Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013
12:01

Pame Cinema -

Μετά από αρκετά teasers και behind the scenes videos ήρθε το πολυαναμενόμενο πρώτο επίσημο trailer του τρίτου κύκλου του Game of Thrones και πήραμε μια πολύ μικρή γεύση από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σαιζόν, αλλά και από την πολύ καλή παραγωγή της σειράς που φαίνεται πως βελτιώνεται.

Στα παλιά πρόσωπα έρχονται να προστεθούν αρκετά νέα (δείτε εδώ) και στο trailer βλέπουμε την πιο σημαντική προσθήκη, αυτήν του Βασιλιά-πίσω-από-το-τείχος Μανς Ρέιντερ (Ciaran Hinds), όπως βλέπουμε τον στρατό που αποκτά η Ντενέρις και τους δράκους της που αρχίζουν να μεγαλώνουν.

Ο τρίτος κύκλος καλύπτει το μισό τρίτο βιβλίο της σειράς “A Song of Ice and Fire” του George R.R. Martin, με τίτλο “Θύελλα από Ατσάλι” και θα έρθει πάλι σε 10 επεισόδια που όμως φέτος θα είναι κατά 4-5 λεπτά μεγαλύτερης διάρκειας το καθένα.

Μετά την μάχη στον Μαυροπόταμο που ο Stannis (Stephen Dillane) κατατροπώθηκε και δεν κατάφερε να καταλάβει το King’s Landing, έρχεται ο Τάιγουιν Λάννιστερ (Charles Dance) και αναλαμβάνει Χέρι του Βασιλιά δίπλα στον πάντα παράφρονα Βασιλιά Τζόφρεϋ (Jack Gleeson), ενώ η Σέρσεϊ (Lena Headey) και ο Τύριον (Peter Dinklage) παραμερισμένοι προσπαθούν να επιβιώσουν.

Στον Βορρά ο πόλεμος συνεχίζεται πιο άγριος από ποτέ, ο Βασιλιάς του Βορρά Ρομπ Σταρκ (Richard Madden) με την μητέρα του Κέιτλιν (Michelle Fairley) θα έχουν τα δικά τους προβλήματα, ενώ ο Τζον Σνόου (Kit Harington) θα προσπαθεί αν προστατεύσει τον κόσμο των Westeros από τους White Walkers και θα συναντήσει τον Μανς Ρέιντερ σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την άμυνα του Τείχους.

Στα Ανατολικά όμως ένας από τους διεκδικητές του Σιδερένιου Θρόνου, η Ντενέρις Ταργκέριαν (Emilia Clarke) θα αρχίσει να συγκεντρώνει δικό της στρατό και η φήμη της θα εξαπλώνεται, καθώς έχει στα χέρια της και το τρομερότερο όπλο: Τα τρία παιδιά της, τους φτερωτούς δράκους που βγάζουν φωτιά.

Οι πιστοί φίλοι της σειράς σε όλον τον κόσμο προετοιμάζονται, όπως και οι Έλληνες φαν που μπορούν να βρουν το δικό τους site, το Game of Thrones Greek Fans με πολλές πληροφορίες για την πολυαγαπημένη σειρά.

Πρεμιέρα του τρίτου κύκλου στις ΗΠΑ θα γίνει στις 31 Μαρτίου 2013 από το HBO και μέχρι τότε υπομονή, ενώ επ’ ευκαιρία του trailer κυκλοφόρησε και το επίσημο poster υπό τη σκιά των δράκων:

 Game-Of-Thrones-Saison-3-Poster

  

Game of Thrones [TV] – To πρώτο πλήρες trailer

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα