Αναζήτηση:
Η Τζένιφερ Λόρενς έχει νέο σύντροφο
Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018
16:02


Οι ειδήσεις που αφορούν την προσωπική ζωή της Τζένιφερ Λόρενς είναι λιγοστές, καθώς η ίδια σπανίως μιλάει για το αν έχει σύντροφο. Μάλιστα τον περασμένο Μάρτιο σε συνέντευξή της είχε πει ότι:

«Μπορεί να λέω ότι μου αρέσει, αλλά δεν κάνω σεξ. Και είμαι αρκετά σιχασιάρα με τα μικρόβια. Πιστεύω πως το πέος είναι επικίνδυνο».

Οι δηλώσεις της αυτές είχαν κάνει το γύρο του κόσμου με πολλούς να αναρωτιούνται πώς αυτή η τόσο όμορφη και ποθητή γυναίκα θα μπορέσει να κρατήσει κάποιον άνδρα στο πλευρό της αν δεν κάνει σεξ μαζί του.

Τρεις μήνες μετά από αυτή τη συνέντευξη και τα δημοσιεύματα του Page Six θέλουν τη βραβευμένη με Oscar ηθοποιό να βγαίνει εδώ και λίγο διάστημα με τον 33χρονο Cooke Maroney, art director σε γκαλερί της Νέας Υόρκης.   
hbz-jennifer-lawrence-cooke-maroney
«Η σχέση τους μετρά μόνο λίγες εβδομάδες και οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ», προσθέτει μία πηγή στο Page Six. Μάλιστα, η γνωριμία φαίνεται να έγινε μέσω της καλής φίλης της ηθοποιού Laura Simpson.

Πάντως η ίδια δεν έχει μιλήσει για τη σχέση της, όσο για τον 33χρονο ο χρόνος θα δείξει αν θα μείνει μαζί της μετά από τέτοιες δηλώσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι η τελευταία σχέση της ηθοποιού που ήταν γνωστή ήταν με τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky η οποία έληξε άδοξα πριν από ένα χρόνο.


Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα