Αναζήτηση:
Ο Ταραντίνο βρήκε τον "Τσαρλς Μάνσον" του: Ποιος θα υποδυθεί τον διαταραγμένο εγκληματία στη μεγάλη οθόνη!
Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018
14:33


Το «Once Upon a Time in Hollywood», η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο με θέμα την πολυτάραχη ζωή του Τσαρλς Μάνσον, του παρανοϊκού εγκληματία και ηγέτη αίρεσης που είχε καταδικαστεί ως ηθικός αυτουργός για τουλάχιστον εννέα δολοφονίες το 1969, βρήκε τον πρωταγωνιστή της.

Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του καστινγκ είχε ολοκληρωθεί από τον ιδιότροπο σκηνοθέτη τις περασμένες εβδομάδες, η θέση του πρωταγωνιστή παρέμενε κενή, αφού ο Ταραντίνο δεν είχε βρει κάποιον που θα μπορούσε να ενσαρκώσει με πειστικότητα τον μικρόσωμο, ευφυή αλλά και απόλυτα διαραταγμένο εγκληματία.

Τελικά, το πρόσωπο που επελέγη από τον Ταραντίνο ήταν ο Αυστραλός ηθοποιός Ντέιμον Χέριμαν, γνωστός για τον ρόλο του στη σειρά Justified.
herriman
Ο Χέριμαν, που μοιάζει φυσιογνωμικά στον Μάνσον σε μεγάλο βαθμό, είναι 48 ετών, άρα μία δεκαετία μεγαλύτερος απ΄ όσο ήταν ο ηγέτης της αίρεσης όταν διαπράχθηκαν οι φόνοι Τέιτ-Λα Μπιάνκα.

Υπενθυμίζεται ότι το καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας περιλαμβάνει ήδη τεράστια ονόματα του κινηματογράφου, μεταξύ των οποίων ο Μπραντ Πιτ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Μάργκο Ρόμπι, ο Αλ Πατσίνο και ο Μπαρτ Ρέινολντς.

Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα