Αναζήτηση:
Τα 3 concept που συζητάει ο Γιώργος Αγγελόπουλος
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020
16:44
Έτοιμος για την τηλεοπτική του επιστροφή φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού έχει ήδη δώσει τα χέρια με το Open και αυτό που εκκρεμεί είναι να βρεθεί το project που θα παρουσιάσει.


Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην «Φωλιά των Κου Κου», αυτήν την στιγμή είναι τρεις οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Η πρώτη αφορά στο «Im a celebrity, get me out of here», ένα ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο βλέπουμε celebrities να υποβάλλονται σε δοκιμασίες, ενώ προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα σε μία ζούγκλα. Το συγκεκριμένο project έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες του εξωτερικού, ενώ τα γυρίσματα γίνονται εκτός Ελλάδος.

Ένα άλλο concept που έχει προταθεί στον Γιώργο Αγγελόπουλο είναι το «Fear Factor», στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι, εκτός από αγωνίσματα σε δύσκολες πίστες, έχουν να αντιμετωπίσουν και σκληρές δοκιμασίες, όπως να φάνε ένα πιάτο με αράχνες ή να καρφώσουν στα χέρια τους καρφιά. Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια είχε ακουστεί ότι ο ΑΝΤ1 είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα για το συγκεκριμένο format, κάτι που τελικά δεν επιβεβαιώθηκε.

Το τρίτο σενάριο είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος να αναλάβει την παρουσίαση του «Κάνε μια ευχή», μίας νέας εκπομπής με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του Open. Μάλιστα, ο νικητής του πρώτου Survivor φαίνεται να είναι ιδιαίτερα θετικός στην συγκεκριμένη πρόταση.

Τέλος, όσον αφορά το κομμάτι της μυθοπλασίας το οποίο και ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει δηλώσει ότι αποτελεί προτεραιότητα του, υπάρχουν σκέψεις για να ενταχθεί σε κάποια νέα σειρά από το β΄ μισό της σεζόν.


Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα