Αναζήτηση:
Star Wars: Episode VII (2015) – Επιστροφή στην Βρετανία για τα γυρίσματα
Σάββατο, 11 Μαΐου 2013
19:21

Pame Cinema -

Για άλλη μια φορά ο Πόλεμος των  Άστρων  θα γίνει σε Βρετανικό έδαφος όπως ανακοίνωσε επίσημα η Lucasfilms.

Αφιερώσαμε πολύ χρόνο και προσοχή καθώς επανήλθαμε στις αρχές του Star Wars για έμπνευση στη διαδικασία της ανάπτυξης της νέας ταινίας και είμαι πανευτυχής που επιστρέφουμε στην Μ. Βρετανία για την παραγωγή και που θα χρησιμοποιήσουμε το απίστευτο ταλέντο που υπάρχει εκεί” δήλωσε η katheleen Kennedy, πρόεδρος της Lucasflms και συνέχισε:

Μιλώντας από τη δική μου πλευρά και τον μεγάλο μου δεσμό με την Βρετανία για τα γυρίσματα του Raiders of the Lost Ark, του Empire of the Sun και πρόσφατα του War Horse, αισθάνομαι πολύ συγκινημένη που επιστρέφω“.

Η Lucasflims είχε γυρίσει και τις προηγούμενες έξι ταινίες στη Βρετανία, χρησιμοποιώντας τα Elstree, Shepperton, Lee, Leavesden, Ealing και Pinewood Studios, από το 1977 για το πρώτο Star Wars – A New Hope μέχρι και το 2005 για το Episode III: Revenge of the Sith.

Αντιπροσωπεία της Lucasfilms είχε συναντηθεί νωρίτερα αυτόν τον χρόνο με τον Υπουργό Οικονομικών της Βρετανίας George Osborne, ο οποίος μετά την χθεσινή ανακοίνωση δήλωσε:

Είμαι χαρούμενος που το Star Wars επιστρέφει στην Βρετανία. Η σημερινή ανακοίνωση πως τα γυρίσματα και η παραγωγή της ταινίας θα γίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι σπουδαία νέα για τους φίλους της σειράς αλλά και για την κινηματογραφική μας βιομηχανία“, ενώ δεν παρέλειψε να μηνύσει μέσω του twitter “May the force be with us“.

H εταιρία δεν ανακοίνωσε ποιά studios θα χρησιμοποιηθούν ωστόσο τον προηγούμενο μήνα η Βρετανική εφημερίδα Sun αποκάλυπτε πως μέρος των γυρισμάτων θα γίνουν στη Σκωτία στα Highlands και στο Isle of Sky.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει το 2014 χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία και έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες το 2015, ενώ έχει ανακοινωθεί η πρόθεση της Lucasfilms/Disney για άλλες δύο ταινίες, τα SW 8 και 9 για το 2016 και το 2017.

Να θυμίσουμε πως τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο J.J. Abrams και το σενάριο ο  Michael Arndt, ενώ από πλευράς καστ τα μόνα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά της παλαιάς φρουράς που θα επιστρέψουν δηλαδή οι Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Billy Dee Williams και ο Anthony Daniels για τη φωνή του C-3PO.

Star Wars: Episode VII (2015) – Επιστροφή στην Βρετανία για τα γυρίσματα

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα