Αναζήτηση:
Ματ Ντέιμον: Γνώριζα ότι ο Γουάινσταϊν είναι σεξομανής
Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017
14:25


Χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ημέρες μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Γουάινσταϊν, αλλά τελικά ο άλλοτε φίλος του πανίσχυρου παραγωγού, ο ηθοποιός Ματ Ντέιμον μίλησε για όλα.

Σε κοινή συνέντευξή του με τον Τζορτζ Κλούνει, ο Ματ Ντέιμον αποκάλυψε ότι γνώριζε το πάθος που είχε για τις γυναίκες ο πρώην μέντοράς του, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι δεν περίμενε να φθάσει ποτέ σε βιασμό.  Καλεσμένος στην εκπομπή "Good Morning America" ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι γνώριζε εδώ και χρόνια για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος της Γκουίνεθ Πάλτροου, με την οποία συμπρωταγωνίστησε στον "ταλαντούχο κύριο Ρίπλεϊ". Παραγωγός της επιτυχημένης εκείνης της ταινίας ήταν ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Ο Ματ Ντέιμον, ο ποίος γνώρισε τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν σε ηλικία 27 ετών, υποστήριξε ότι μετά τις αποκαλύψεις φοβάται μήπως οι τέσσερις κόρες του βρεθούν, μεγαλώνοντας, σε αντίστοιχη κατάσταση. “Δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στο Χόλιγουντ, αλλά σχεδόν παντού και πρέπει να αντιμετωπιστεί” δήλωσε χαρακτηριστικά. 
Ο Ματ Ντέιμον έχει κατηγορηθεί ότι άσκησε πιέσεις σε δημοσιογράφο, το 2014, ώστε να μην αποκαλύψει το παρελθόν του Γουάινσταϊν. Ο ίδιος αρνήθηκε κάθε ανάμειξή του στην υπόθεση και υποστήριξε πως πέρα από το περιστατικό με την Γκουίνεθ Πάλτροου, το μόνο που γνώριζε για τον Γουάινσταϊν ότι ότι επρόκειτο για έναν «μαλ...α».


Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα