Αναζήτηση:
Ο Δήμος Βερύκιος τα χώνει στην Έλενα Ακρίτα: "Μιλάνε και οι χορτάτες"
Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014
16:03


Ένα σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για τα όσα είπε η Φωτεινή Πιπιλή για τις μαϊμού τσάντες των βουλευτών, ήταν η αφορμή για να βγει από τα ρούχα του ο γνωστός δημοσιογράφος! 

Συγκεκριμένα ο Δήμος Βερύκιος ξέσπασε αναφερόμενος στη σύνταξη που έπαιρνε μετά το θάνατο του πατέρα της, Λουκή Ακρίτα. 

"Μιλάνε οι χορτάτες και προκαλούν. Δεν μπορεί η Έλενα Ακρίτα να απαντάει και να κάνει πλάκα για το σχόλιο της Φωτεινής Πιπιλή, όταν λίγες μέρες πριν έχει βουίξει το διαδίκτυο, όταν συζητήθηκε στη Βουλή το θέμα που έχει άμεση σχέση με τον προκλητικό νόμο που έγινε το 1965 επί Γεωργίου Παπανδρέου για να παίρνει σύνταξη η μητέρα της και η ίδια. Επί 45 χρόνια, από το 1965 μέχρι το 2010 έπαιρνε τη σύνταξη του πατέρα της Λουκή Ακρίτα. Ο "Γέρος της Δημοκρατίας", όταν πέθανε ο πατέρας της Έλενας Ακρίτα, έφτιαξε νόμο προσωπικό, προσωπική σύνταξη. Προβλεπόταν ότι θα συνεχίσει να την παίρνει όσες φορές και αν παντρευτεί στη ζωή της, πράγμα που δεν ισχύει για τις υπόλοιπες ορφανές. Ούτε η Χούντα δεν της έκοψε τη σύνταξη, την έκοψε η Τρόικα.  

Όλα αυτά τα χρόνια, συγκεκριμένοι άνθρωποι σαν την Έλενα Ακρίτα έφτιαχναν σίριαλ, έβγαζαν χρήματα και αποχαύνωναν τον κόσμο.

Ειδικός νόμος έγινε για να παίρνει αυτή η κοπελιά σύνταξη!", κατέληξε φωνάζοντας ο δημοσιογράφος.

 

 


Πηγή: athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα