Αναζήτηση:
Ο Vin Diesel θα γίνει μέλος των Avengers;
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013
17:02

Pame Cinema -

O Vin Diesel ήρθε στην Comic Con για την προώθηση της νέας του ταινίας Riddick (δείτε το νέο ακατάλληλο trailer στο τέλος), που θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο, όμως το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν αν αληθεύουν οι φήμες πως θα ενταχθεί στο καστ των Avengers.

Η ιστορία ξεκίνησε πριν ένα μήνα περίπου όταν ο σταρ του Fast and Furious έγραψε στη σελίδα του στο Facebook πως θα έχει συνάντηση με την Marvel. Στη συνέχεια, αν και δεν αποκάλυψε τί συζητήθηκε στη διάρκειά της, ωστόσο έγραψε πως :

“Συνάντηση με την Marvel σήμερα.. Μόνο όσοι ήταν στο δωμάτιο γνωρίζουν τί συζητήθηκε… Υ.Γ. Ευχαριστώ την Our Page που πίεσε για να γίνει πραγματικότητα… ξέρετε έχω όραμα (vision) για την δουλειά μου…και μετά τη σημερινή συνάντηση….ουάου!”

Φυσικά δεν χρειαζόταν κάτι παραπάνω για να πάρει φωτιά το Internet. Έτσι με την εμφάνισή του στην Comic Con οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή όχι μόνο για το Riddick και το Fast and Furious 7, αλλά κυρίως για την περίφημη συνάντηση με την Marvel. O Diesel ωστόσο επιφυλάχτηκε να απαντήσει και είπε μόνο πως ‘Θα υπάρξουν πολύ σπουδαία νέα στο τέλος του Ιουλίου’.

Το γεγονός πως στο μήνυμά του στο Facebook είχε χρησιμοποιήσει τη λέξη όραμα (Vision) πιθανώς να υπονοεί πως το ενδιαφέρον της Marvel είναι για τον χαρακτήρα Vision, το ανδροειδές μέλος των Avengers που εμφανίστηκε στο τεύχος 57, το 1968. Ο Vision είναι άτρωτος με υπεράνθρωπες δυνάμεις και ευφυΐα, πετάει, ενώ μπορεί να χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια μέσω μιας ηλιακής πέτρας που έχει στο μέτωπό του.

Φυσικά η χρήση της λέξης Vision μπορεί να ήταν τυχαία ή παραπλανητική και η συνάντηση να μην αφορούσε τους Avengers αλλά κάποια άλλη ταινία από το Marvel Cinematic Universe που βρίσκεται ήδη στη δεύτερη φάση του η οποία ξεκίνησε με το Iron Man 3 και συνεχίζεται με το Thor: The Dark World τον Νοέμβριο του 2013, το Captain America: The Winter Soldier και το Guardians of the Galaxy, ενώ θα ολοκληρωθεί με το The Avengers 2 την 1η Μαΐου του 2015. Η τρίτη φάση θα ξεκινήσει κατόπιν με το Ant Man, τον Νοέμβριο του 2015.

Περισσότερα για την φάση 3 ελπίζουμε να έχουμε στην Comic Con που διεξάγεται αυτές τις ημέρες.

 

 

 

Ο Vin Diesel θα γίνει μέλος των Avengers?

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα