Αναζήτηση:
Το κρυφό προφίλ της Ελένης Φουρέιρα, η κόντρα με τους Playmen και οι μπηχτές στο Twitter!
Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013
18:07


Ο κακός χαμός έχει προκληθεί στα social media μετά από ένα tweet που έστειλε ένας fan της τραγουδίστριας στην ίδια, να τον κάνει φίλο στο Facebook. Η ίδια η Ελένη απάντησε πως δεν έχει προφίλ στο Facebook και εκεί άρχισαν όλα. 

Οι Playmen, από τον επίσημο λογαριασμό τους, απάντησαν στη Φουρέιρα και το fan ότι η ίδια διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Facebook, ο οποίος όμως είναι κρυφός και δεν τον λέει σε κανένα.

Αυτό δε μας κίνησε τόσο την περιέργεια, αφού, για να ξέρετε κι εσείς, οι περισσότεροι celebrities, έχουν ένα άκρως προσωπικό προφίλ στο Facebook, στο οποίο αποδέχονται μόνο φίλους τους. Μάλιστα, για φωτογραφία προφίλ, βάζουν την πλάτη τους, το τσουλούφι τους ή κάτι τέτοιο και για όνομα προτιμούν είτε το βαφτιστικό τους, είτε ένα ψευδώνυμο από το σχολείο ή κάτι που τους χαρακτηρίζει στο στενό τους φίλο.

Οι Playmen, λοιπόν, υποστήριξαν ότι το κρυφό προφίλ της Ελένης Φουρέιρα λέγεται Eleni Prive.
 

Η ίδια επέμεινε ότι δεν διατηρούσε ποτέ και δε σκοπεύει να διατηρήσει λογαριασμό στο Facebook και ο διάλογος συνεχίστηκε.

Όταν οι Playmen έδωσαν ένα ανενεργό link στους followers τους, η Ελένη Φουρέιρα φάνηκε να τους ειρωνεύτηκε, ενώ ταυτόχρονα χαριτολόγησε.

Μήπως επιζητούν προσοχή μωρέ τα παιδιά και τους τη δίνουμε πολύ εύκολα;

 


Πηγή: athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα