Αναζήτηση:
Nymphomaniac (2013) – Προστίθεται ο Νταφόε στο καστ φεύγει η Κίντμαν
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012
18:42

Pame Cinema -

Ολοκληρώθηκε το καστ του Nymphomaniac, της νέας ταινίας του Lars von Trier, που έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα στην Κολωνία, με την προσθήκη του Willem Dafoe.
Αυτή θα είναι η τρίτη συνεργασία του Αμερικανού ηθοποιού με τον Δανό σκηνοθέτη, μετά το Antichrist του 2009 και το Manderlay του 2006.

O Dafoe προστίθεται στο ήδη βαρύ καστ που αποτελείται από τους Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Uma Thurman,  Christian Slater, Jamie Bell και Connie Nielsen ενώ προστέθηκε επίσης ο σχεδόν μόνιμος συνεργάτης του Trier, Udo Kier.

Η Nicole Kidman, η πρωταγωνίστρια του Dogville, τελικά δεν θα συμμετάσχει, καθώς τώρα βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας της ταινίας Grace of Monaco.

Η ταινία περιγράφεται ως “η άγρια και ποιητική ιστορία της ερωτικής πορείας μιας γυναίκας από τη γέννησή της μέχρι τα 50, όπως την διηγείται η ίδια, η αυτο-διαγωσμένη ως νυμφομανής Joe (Gainsbourg). Ένα κρύο βράδυ του χειμώνα ο ηλικιωμένος και γοητευτικός Seligman (Skarsgard),βρίσκει την Joe χτυπημένη σε μια αλέα. Την μεταφέρει στο σπίτι του και αφού της περιποιείται τα τραύματα την ρωτάει για τη ζωή της. Ακούει με προσήλωση την Joe για τα επόμενα 8 κεφάλαια να περιγράφει την πολύπλευρη ιστορία της ζωής της, πλούσια σε σχέσεις και αντικρουόμενα περιστατικά”.

To Nymphomaniac θα αποτελείται από δύο μέρη και θα βγει σε δύο εκδόσεις, σε μαλακό και σκληρό πορνό. Το πρώτο μέρος θα κάνει πρεμιέρα στη Δανία στις 30 Μαΐου 2013.

Nymphomaniac (2013) – Προστίθεται ο Νταφόε στο καστ φεύγει η Κίντμαν

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα