Αναζήτηση:
Ρένια Λουιζίδου: ''Όταν ξεκίνησε το ΣΟΪ όλα ήταν παγωμένα στο τηλεοπτικό τοπίο''
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019
17:14

Για τη διαχρονικότητα της σειράς, ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ, και την ομαδική δουλειά σε ένα σίριαλ μίλησε η Ρένια Λουιζίοδυ...

Έχετε πάρει μέρος σε πολλές επιτυχημένες σειρές. Καμία, όμως, δεν είχε τη διάρκεια που έχει το «Σόι»... Περιμένατε τέτοια ανταπόκριση;
  

Σε καμία περίπτωση. Κατ' αρχάς, όταν ξεκίνησε το «Σόι» τα πράγματα ήταν παγωμένα στο τηλεοπτικό τοπίο, οπότε, ούτε ο πιο αισιόδοξος δεν θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια πρόβλεψη. Μας άρεσε η σειρά, πιστεύαμε ότι έχει ελπίδες να πάει καλά, αλλά ότι πέντε χρόνια μετά θα ήμασταν ακόμα με το «Σόι», όχι, δεν το είχα σκεφτεί σε καμία περίπτωση.  

Πού πιστεύετε ότι οφείλεται αυτή η επιτυχία;  

Το «Σόι» βασίζεται σε ένα ισραηλινό φορμάτ, αλλά είναι πολύ ελληνικό. Βλέπουμε δύο πολύ ελληνικές οικογένειες και στον τρόπο που λειτουργούν και στις σχέσεις των μελών τους. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα παίζει ρόλο, το ότι είναι τόσο αναγνωρίσιμο σε όλους μας. Ο κόσμος θέλει να βλέπει κάτι που τον αφορά, όχι αναγκαστικά που του μοιάζει.  

Το γεγονός ότι παίζετε κάποιοι αγαπημένοι ηθοποιοί, δεν είναι ένας λόγος;  

Κανείς δεν μπορεί να τραβήξει το κοινό μόνος, αν η συνολική δουλειά δεν είναι καλή. Βεβαίως και παίζει ρόλο με ποιους συνεργάτες κάνεις κάτι, η λεγόμενη χημεία. Το άλφα και το ωμέγα αυτής της δουλειάς είναι η ομαδικότητα και στην ομάδα δεν ανήκουν μόνο οι ηθοποιοί, αλλά σεναριογράφοι, σκηνοθέτες, παραγωγοί κ.λπ. Πολλές φορές βλέπεις ότι έχεις όλες τις προϋποθέσεις και όλα τα πράγματα υπέρ σου και το πράγμα δεν λειτουργεί. Αυτό είναι το ανασφαλές και το περίεργο σε αυτή τη δουλειά, και ταυτόχρονα το ενδιαφέρον.

Αυτά δήλωσε στο 7 μέρες TV.

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα