Αναζήτηση
Προβολή ελληνικής ταινίας: «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ» | iShow.gr
Ειδήσεις
Προβολή ελληνικής ταινίας: «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ»
Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014
20:35


Ο Γρηγόρης, λάτρης των ανθρώπινων ιστοριών και δάσκαλος υποκριτικής, είναι ένας σύγχρονος Δον Κιχώτης. Κάπου σε κάποια συνοικία του Πειραιά, προσπαθεί να διατηρήσει τον ιδεαλισμό του, ακέραιο από εξωγενείς παρεμβάσεις. Ζει μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. «Το υποδύομαι ένα ρόλο» για αυτόν σημαίνει ότι ζει πολλαπλές ζωές, που δεν θα είχε ζήσει διαφορετικά.

Συγκεντρώνει γύρω του ανθρώπους, δημιουργώντας τρεις ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες. Με παιδιά, με νέους, με ηλικιωμένους. Ζει μαζί τους τις ιστορίες τους και αντιγράφει ιδέες και καταστάσεις με στόχο να συνθέσει ένα δικό του θεατρικό έργο εμπνευσμένο από τις ζωές των άλλων. Ζωή και θέατρο ταυτίζονται. Στην πορεία όμως και παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, συνειδητοποιεί ότι το πιθανόν του λάθος είναι ότι αντιλαμβάνεται τη ζωή ως μια συλλογή εικόνων. Αυτό όμως είναι και το άλλοθι του, όταν έρχονται οι στιγμές της απώλειας αυτοεκτίμησης. Γνωρίζει ότι όλα είναι πύργοι στην άμμο. Η προσωπική του ιστορία τον ξεπερνά, γίνεται ένας παραμορφωτικός καθρέφτης κάθε «δαιμονισμένου» που κρύβει μέσα του την επιθυμία να γίνει ηθοποιός.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΣΕΝΑΡΙΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σταύρος Βιδάλης

ΜΟΥΣΙΚΗ: Λεονάρδος Βαλενστάιν

ΤΡΑΓΟΥΔΙ: Γεράσιμος Ανδρεάτος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Χάρης Αντύπας

ΜΟΝΤΑΖ: Ανδρέας Τρούσσας

ΗΧΟΣ: Τζίμης Μπάρδας

ΠΑΙΖΟΥΝ:

Βασίλης Τσάγκλος, Γρηγόρης Αναστασιάδης, Δέσποινα Νέρη, Ρηνιώ Κυριαζή, Πένυ Καλαφατάκη, Γιώργος Μενεδιάτης, Κική Μιχαλιού, Άρης Πασπαλάς, Φωτεινή Κάπη, Θανάσης Κουβούσης, Θανάσης Λειβαδίτης, Μιχάλης Μουντάκης, Μαργαρίτα Αναστασιάδη

Ελληνική ταινία μυθοπλασίας -«ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ»

(ΔΙΑΡΚΕΙΑ 130΄- ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ 2001)

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014, ώρα 20:30

Είσοδος Ελεύθερη

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»

Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ

Τηλ.: 210 86 13 739


Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Βασίλης Τσάγκλος
Γεράσιμος Ανδρεάτος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551