Αναζήτηση:
Πασίγνωστη τραγουδίστρια έμαθε πως ο σύντροφός της την κεράτωσε
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016
15:00

Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Το… κέρατο όχι μόνο της κάθισε βαρύ, αλλά όπως φαίνεται δεν κατάφερε να το χωνέψει.

Όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr η Ίγκι Αζαλέα έμαθε μέσα από το διαδίκτυο πως ο αρραβωνιαστικός της Νικ Γιάνγκ την απατά και από τότε δεν μπορεί να συνέλθει. Μην μπορώντας μάλιστα να συγχωρέσει την προδοσία του, όπως φαίνεται πέταξε το μονόπετρο που της είχε χαρίσει.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και ενώ όλοι περίμεναν να δουν το εντυπωσιακό μονόπετρο δέκα καρατίων και αξίας… 500.000 δολαρίων, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Αν και το γεγονός πως αποχωρίστηκε το δώρο του καλού της, δείχνει πως η σχέση τους μάλλον οδεύει προς το τέλος της εκείνη δεν φαίνεται να έχει πάρει τις τελικές αποφάσεις.

«Δεν ξέρω. Προσπαθώ να τα υπολογίσω όλα. Είναι ακόμα φρέσκο όλο αυτό. Όταν είσαι εν θερμώ μια στιγμή, τα πράγματα εξακολουθούν να προχωρούν και να μαθαίνεις νέες πληροφορίες, με αποτέλεσμα ο τρόπος που αισθάνεσαι και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα, να αλλάζει από την μια στιγμή στην άλλη. Έχω τα πάνω και τα κάτω μου. Πρέπει να δώσω λίγο χρόνο σε όλο αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «The Bert Show».

monopetro1


Πηγή: www.markostv.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα