Αναζήτηση:
Πύρρος Δήμας: Κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013
18:54


O Πύρρος Δήμας, κατέθεσε αγωγή σε επτά μέλη του Δ.Σ. της άρσης βαρών για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό, όταν επτά μέλη της μειοψηφίας του Δ. Σ. της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών αποφάσισαν να κάνουν επίθεση στον Πύρρο Δήμα, ζητώντας μάλιστα να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου. 

Δημοσίευσαν μάλιστα μια καταγγελία υπογεγραμμένη και από τους «7», ότι ο Πύρρος Δήμας προπηλάκισε τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Νίκο Σκιαδά. 

Ο Πύρρος Δήμας δεν μπορούσε να αφήσει φυσικά έτσι τα πράγματα και πέρασε στην αντεπίθεση καταθέτοντας αγωγή στους Νίκο Σκιαδά, Δημήτρη Μαυρομματίδη, Αριστείδη Χατζησαββίδη, Αντώνη Ταμουτσίδη, Κώστα Μαυρακάκη, Σίμο Μαμτσδέλη και Γιάννη Βιδάκη,ζητώντας 150.000 ευρώ από τον Σκιαδά και 100.000 από τον καθένα από τους υπόλοιπους, με τη δέσμευση ότι τα χρήματα που θα πάρει, τα μισά θα τα δώσει στα σωματεία για την ανάπτυξη της άρσης βαρών και τα άλλα μισά στα παιδικά χωριά SOS! 

Ο Ολυμπιονίκης σχολίασε επίσης : «Έκανα την αγωγή για να λάμψει η αλήθεια. Δεν έχω πειράξει ποτέ στη ζωή μου κανέναν και αυτό το γνωρίζουν καλά όλοι. Δεν μπορούσα όμως, να ανεχτώ τις συκοφαντίες τους και τη λάσπη που μου έριχναν. Πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη».

 Πηγή: athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα