Αναζήτηση:
Θα συμμετείχε η Ζέτα Δούκα στην κριτική επιτροπή του Dancing;
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013
14:05
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Tvnea η Ζέτα Δούκα μίλησε και για το Dancing With The Stars!

Δεν είναι λίγες οι φορές  που η Ζέτα έχει ερωτηθεί για το "Dancing With The Stars" κι αν θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη σε αυτό.

Η απάντηση της είναι πάντα η ίδια. 


"Έχω υπάρξει επαγγελματίας χορεύτρια κι επίσης δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ με 
αυτό στο βαθμό που χρειάζεται ". 


Επιδιώκοντας την πρωτοτυπία της έθεσα το ζήτημα της συμμετοχής της στην κριτική επιτροπή του show. Το ιστορικό της μπορεί άνετα να δικαιολογήσει αυτή την ερώτηση δεδομένου ότι η Ζέτα ασχολήθηκε για το χορό από τότε που ήταν τριών χρόνων και διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία. 

"Δεν ξέρω τι να σου πω, σίγουρα ο φιλανθρωπικός στόχος είναι πολύ σημαντικός. Ωστόσο για να δεχτώ οποιαδήποτε πρόταση, εξετάζω πάντοτε  αν θα έχω τον χρόνο να ασχοληθώ όπως πρέπει όπως κι αν έχω πραγματικά να προσθέσω κάτι παραπάνω στο όλο εγχείρημα. Το γεγονός ότι υπήρξα επαγγελματίας χορεύτρια, ακουμπάει κάποια πράγματα στις γνώσεις μου. Από εκεί και πέρα έχει να κάνει και πάλι με τις προϋποθέσεις. Τι σου προτείνουν, τι περιθώρια σου αφήνουν αλλά και τι μπορείς να προσφέρεις εσύ σ´αυτό, σαν διαφορετικό λιθαράκι σε ένα οικοδόμημα. Αν έβλεπα ότι μπορούσα να βρω κάτι σημαντικό να ειπωθεί, μπορεί και να το έκανα". Πηγή: tvnea.blogspot.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα