Αναζήτηση:
Αννίτα Πάνια: Απαντά αν παντρεύεται με τον Νίκο Σαμοΐλη
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
20:45

Με ένα τραγούδι του πρώην συζύγου της, η Αννίτα Πάνια απαντά στις φήμες για το αν παντρεύεται ξανά ή όχι. «Σας απαντώ με το τραγούδι «Δεν παντρεύομαι» του Νίκου Καρβέλα, αλλά με τη φωνή της Λίτσας Διαμάντη» είπε με το γνώριμο ύφος της στην Espresso η παρουσιάστρια, διαβεβαιώνοντάς μας ότι «είναι μια χαρά» και στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο οι πληροφορίες ότι η ξανθιά τηλεπερσόνα θα βάλει και δεύτερο στεφάνι, αυτή τη φορά με τον δημοσιογράφο Νίκο Σαμοΐλη, με τον οποίο λέγεται ότι διατηρεί σχέση τα τελευταία χρόνια. «Κατά πάσα πιθανότητα στην Καλαμάτα. Και αυτό θα γίνει σε χρόνο που θα αποφασίσουν οι ίδιοι, επιδιώκοντας να μη γίνουν γνωστοί ο τόπος και ο χρόνος του μυστηρίου στα ΜΜΕ», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα.

Η αλήθεια είναι ότι η Αννίτα Πάνια δεν θέλει να μιλάει δημόσια για τα προσωπικά της. Όταν όμως κυκλοφορούν fake news, όπως αυτή περί επικείμενου γάμου, επιλέγει να το κάνει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 

Να θυμίσουμε ότι η Αννίτα Πάνια παντρεύτηκε με τον Νίκο Καρβέλα το 2010 στο εκκλησάκι του Politia Tennis Club, με κουμπάρα τη Ρούλα Κορομηλά. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τον 11,5 χρονών σήμερα γιο τους, Ανδρέα. Ωστόσο, όταν πέρυσι κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες που τους ήθελαν και πάλι μαζί, η ίδια ξεδιάλυνε τι ακριβώς συμβαίνει, μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: «Με τον Νίκο δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι πια εδώ και καιρό. Αλλά είμαστε οικογένεια.

»Έχουμε το παιδί μας, έχουμε εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλο. Έχουμε αγάπη. Είχα τη χαρά ο πατέρας του παιδιού μου να είναι ένας άνθρωπος που μετά τη συζυγική σχέση, γίνεται ακόμα καλύτερη, πιο ανθρώπινη, πιο αγαπημένη και λατρεμένη η σχέση μας». 

Πηγή: Εφημερίδα EspressoΣυζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα