Αναζήτηση:
O Tom Waits γίνεται Simpson!
Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013
18:23

O πολυμήχανος κύριος Tom Waits συναντάει την οικογένεια των Simpson σε ένα ιδιαίτερο επεισόδιο!

Η είδηση είχε κυκλοφορήσει από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τώρα γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.

Πέντε μήνες πήρε στους δημιουργούς του “The Simpsons” να δημιουργήσουν το επεισόδιο που θα συμμετέχει ως guest ο Tom Waits, και θα μεταδοθεί τη Κυριακή 6 Ιανουαρίου στις αμερικάνικες τηλεοράσεις με τίτλο “Homer Goes To Prep School”!

Το επεισόδιο σύμφωνα με τους παραγωγούς είναι αφιερωμένο στο φαινόμενο “prepper”, όταν δηλαδή ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι προετοιμάζονται για μια μεγάλη φυσική καταστροφή που θα έχει ισχυρό αντίκτυπο στο σημερινό τρόπο ζωής όλου του πλανήτη.

«Κάναμε πολύ μεγάλη έρευνα για το φαινόμενο “prepper”, όπου οι άνθρωποι είναι πεπεισμένοι ότι κάποια συγκλονιστική καταστροφή- όπως ένας ηλεκτρομαγνητικός παλμός -θα πραγματοποιηθεί, και θα αναγκαστούν να ζήσουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα Homer γίνεται ένας από αυτούς»

Η επιλογή του Tom Waits ως το άτομο που θα βοηθήσει τον Homer να μάθει να επιβιώνει στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας καταστροφής πιθανό να μην είναι τυχαία.

Ο Tom Waits είναι ο βραχνός τροβαδούρος του τρόμου και του έρωτα, και του αρέσει να προκαλεί φόβο, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα μπορέσει να διαχειριστεί αυτή τη σκέψη του Homer. Στο “Homer Goes To Prep School” o Tom Waits δε θα τραγουδήσει.

Υπομονή λοιπόν λίγες ημέρες μέχρι να μπορέσουμε και εμείς οι Ευρωπαίοι να γευτούμε το creepy αυτό επεισόδιο!

 

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα