Αναζήτηση:
Φως στο τούνελ: Συγκλονιστικά θέματα στην αποψινή πρεμιέρα
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013
14:11
Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου το «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει δυναμικά με ένα διπλό θρίλερ που θα συζητηθεί. Δύο άνθρωποι χάθηκαν μυστηριωδώς. Στο ραντεβού που τους έκλεισαν, κάποιοι έσβησαν τα ίχνη τους. Ο μάρτυρας που είδε τη διπλή εξαφάνιση, μιλάει στην Αγγελική Νικολούλη.

Εξελίξεις υπάρχουν και στην πολύκροτη υπόθεση απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου. Το αίμα του άτυχου νέου που εντόπισε στο αυτοκίνητό του η έρευνα της εκπομπής σε συνεργασία με ειδικό επιστήμονα, άνοιξε τον δρόμο γι’ αυτές.

«Υπάρχουν δεκάδες άλυτοι γρίφοι. Σκοτεινές υποθέσεις που θάφτηκαν από λανθασμένους χειρισμούς. Το ‘Φως στο Τούνελ’ επιμένει στην έρευνα για να φωτιστούν», δηλώνει η Αγγελική Νικολούλη. «Με τους τηλεθεατές μας δένει μια σχέση εμπιστοσύνης 18 χρόνων. Θα ξαναβρεθούμε κοντά στους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη. Σε μια εποχή που οι αξίες γκρεμίζονται, η ανθρωπιά και ο εθελοντισμός χτίζουν μια υγιή κοινωνία».

Με την πολύχρονη εμπειρία της αλλά και τη μεθοδική και επίμονη έρευνά της η Αγγελική Νικολούλη μαζί με τους συνεργάτες της, θα αναζητήσουν τα ίχνη συνανθρώπων μας που εξαφανίστηκαν κάτω από περίεργες συνθήκες. Θα επιχειρήσουν να ρίξουν φως σε δύσκολες και περίπλοκες υποθέσεις που απασχολούν και τις αστυνομικές αρχές.

Πολύτιμοι στυλοβάτες της εκπομπής θα είναι για μια ακόμα φορά οι τηλεθεατές. Ο ρόλος τους καθοριστικός. Θα συμμετέχουν ενεργά στις έρευνες αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά, την ευαισθησία και τον εθελοντισμό τους.

«Φως στο Τούνελ»: Για την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτα μυστήρια.

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  Φως στο τούνελ