Αναζήτηση:
Τα αναληθή δημοσιεύματα και η υπογραφή του Άκη με τον Ant1
Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016
18:59
Είναι η εποχή που προφανώς υπάρχει μία ανάγκη κάποιοι να γεμίσουν σελίδες γράφοντας
πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τη μεταγραφή του Άκη Πετρετζίκη στον Ant1 να έχει "σκαλώσει" επειδή ασκήθηκαν πιέσεις στο μάγειρα να βρίσκεται τη νέα σεζόν στη νέα εκπομπή του Σαββατοκύριακου με τη Μαρία Μπεκατώρου και το Δημήτρη Ουγγαρέζο, κάτι που δεν το θέλει καμία πλευρά εξαιτίας των κακών σχέσεων των δύο αντρών.

Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.ο Άκης Πετρετζίκης από την πρώτη στιγμή που κάνει επαφές με ένα κανάλι ξεκαθαρίζει πως επιθυμεί να παρουσιάζει μία δική του εκπομπή και όχι να συμμετέχει σε κάποια άλλη απλά στη στήλη της μαγειρικης(Άτοπα ήταν και κάποια δημοσιεύματα πριν ένα μήνα περίπου που τον ήθελαν να αναλαμβάνει τη μαγειρική στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha). Οπότε τέτοια πρόταση δεν υπήρξε.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Άκης Πετρετζίκης συζητά με τον Ant1 για την παρουσίαση μίας δική του εκπομπής το Σαββατοκύριακο στα πρότυπα αυτής που παρουσίαζε στο Mega τα τελευταία δύο χρόνια. Ο λόγος που δεν μπαίνει η υπογραφή δεν είναι κάποιο πάγωμα, αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com αυτή την περίοδο δεν υπογράφει κανείς στον Ant1.

Τόσο απλά...

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα