Αναζήτηση:
Απρόσμενες οι εξελίξεις σε Ρουά Ματ και Μπρόυσκο
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015
16:05
Ρουά Ματ-17:45-

Ο Μιχαήλ δεν μπορεί να συνεφέρει τη Βίκυ για το θέμα του Ηροδότου. Η Ρουμπίνη αποκαλύπτει στο Γιώργο ότι συναντήθηκε με τον Μάξιμο αλλά του λέει τη μισή... αλήθεια. Ο Δημήτρης επιστρέφει τα δανεικά στη Λυδία και της ζητά να επιστρέψει στο σπίτι.

Η Ιωάννα συνεχίζει να υφαίνει τον ιστό της και πηγαίνει στη Στέλλα με πρόσχημα να μάθει για τη μητέρα της. Τα σχέδια της Βίκυς για την έκθεση ανατρέπονται όταν ο Ηρόδοτος της λέει ότι θα σταματήσει να ζωγραφίζει.

Ο Μάξιμος ξυλοκοπείται από μπpάβους του Γιώργου ο οποίος στη συνέχεια λέει στη Ρουμπίνη οτι δεν έχει καμία σχέση με ότι έγινε. Στη συνέχεια η Ρουμπίνη κόβει τον Μάξιμο όταν προσπαθεί να της πει για τις ύποπτες δραστηριότητες του συζύγου της και του λέει ότι δε θέλει ν’ ακούσει κουβέντα εναντίον του.

Στο μεταξύ ο Σάββας και ο Γιάννης ξεκινούν με τον Ηρόδοτο να πάνε στη γκαλερί της Βίκυς αλλά στο δρόμο ένα αυτοκίνητο χτυπάει το Σάββα...

Μπρούσκο-18-45-

Η προσπάθεια του Σήφη να "ξετρυπώσει" την Αγγελική στην Αθήνα πετυχαίνει καθώς ανακαλύπτει το σπίτι που μένει με τη Στεφανία και ετοιμάζεται να κάνει κίνηση. Αντιπαράθεση ξεσπάει ανάμεσα στη Μελίνα και την Αντιγόνη με τη Μελίνα να την κατηγορεί ότι αυτή ευθύνεται που ο Νεκτάριος θέλει να χωρίσει με τη Δήμητρα. Παράλληλα η πρόθεση της Δήμητρας να γίνει παρένθετη μητέρα στη Μελίνα βρίσκει αντίθετους όλους τους Ματθαίους.

Η κρυφή εισβολή του Χρήστου στο σπίτι του Διαμαντή με σκοπό να ανακαλύψει ενοχοποιητικά στοιχεία για το Διαμαντή θα έχει απρόοπτη εξέλιξη, η Αναστασία δέχεται πρόταση από τον Πάτροκλο να γίνει κουμπάρα στο γάμο του με την Άννα και από την άλλη ο Μανωλιός δίνει το λόγο του να κάνει προξενιό στην Πανίτσα έναν γεροδεμένο Κρητικό.

Στο μεταξύ... κι ενώ συνεχίζεται η πίεση από το Διαμαντή στην Όλγα να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του για την οικονομική καταστροφή των Ματθαίων... η τύχη ή η... ατυχία οδηγεί σε απρόοπτη συνάντηση Αχιλλέα, Μελίνας και Αλεξάνδρας...

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  Ρουά ματ
  Μπρούσκο