Αναζήτηση:
Η απομάκρυνση της Γκαγκάκη από τον ΑΝΤ1: Ισχύουν τα σενάρια για φυγή Λάτσιου και Μπούτου;
Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015
20:05
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα μίντια η απομάκρυνση της Κατερίνας Γκαγκάκη από τον ΑΝΤ1  στον οποίο παραμένει για δύο ακόμα μήνες μέχρι να λήξει το συμβόλαιο της.

Ωστόσο, αγωνία υπάρχει για την επόμενη μέρα στο σταθμό του Αμαρουσίου αφού, μετά τη Γκαγκάκη τον Τσολάκη και άλλο προσωπικό εντείνονται και τα σενάρια για φυγή του Λάτσιου και του Μπούτου από το κανάλι.

Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real Life κατόπιν διαβουλέυσεων και με τον CEO Πίτερ Σμιθ και τον τεχνικό διευθυντή του ΑΝΤ1  TV Στρατή Λιαρέλη, ο Γιάννης Λάτσιος παραμένει κανονικά στο κανάλι, διατηρώντας τη θέση διευθυντή προγράμματος.

Για τον Πέτρο Μπούτο αντίστοιχα, που ανέλαβε πριν ένα χρόνο τα ηνία της ANTS productions, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει τα κααθήκοντα του με παράταση ενός έτους ακόμα.

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι η διοίκηση του Ομίλου ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε στο στέλεχος του ότι η χρηματοδότηση του Production Hub θα συνεχιστεί για ακόμη ένα χρόνο, και μετά θα σταματήσει, οπότε σε αυτό τον ένα χρόνο ο Πέτρος Μπούτος καλείται να βρει σε 12 μήνες άλλη χρηματοδότηση ή ίδια κεφάλαια, ώστε να εξαγοράσει, την εταιρεία παραγωγής.

Όσον αφορά το περίγραμμα του προγράμματος που εξετάζεται για την προσεχή σεζόν, κάνει λόγο για δύο σόου, ελάχιστες ελληνικές σειρές, και γέμισμα της prime time, με ξένες ταινίες και σειρές.

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα