Αναζήτηση:
Κρύβεται η Αμερικανική κυβέρνηση πίσω από το θάνατο της Brittany Murphy;
Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013
22:01
Κρύβεται η Αμερικανική κυβέρνηση πίσω από το θάνατο της Brittany Murphy;Όταν η γνωστή ηθοποιός μας άφησε, ολόκληρος ο κόσμος μίλησε για τη διαταραχή των διατροφικών της συνηθειών, αλλά και τα φάρμακα στα οποία λεγόταν πως ήταν εθισμένη.

Νέα στοιχεία όμως δείχνουν ότι η Murphy ήταν μπλεγμένη σε κάτι πολύ πιο δυνατό και μεγαλύτερο, από λανθασμένες επιλογές και απροσεξίες στον τρόπο ζωής της. 

Σύμφωνα με την παραγωγό ενός νέου ντοκιμαντέρ που στόχο έχει να βγάλει στη φόρα τι ακριβώς συνέβη στην άτυχη ηθοποιό, Julia Davis, η Brittany δεν είχε ποτέ προβλήματα εθισμού σε ναρκωτικά. Απλά το ζευγάρι -να υπενθυμίσουμε ότι ο σύζυγός της πέθανε μόλις 5 μήνες μετά με παρόμοια αίτια- ήταν μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού και όχι θύματα της "τοξικής μούχλας" που οι αρχές υποστήριξαν πως βρήκαν στο μπάνιο τους. 

Το ντοκιμαντέρ λοιπόν, "Top Priority: The Terror Within" αποκαλύπτει ότι η Murphy και ο σύζυγός της, Simon Monjack, ήταν στη λίστα παρακολούθησης του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και ότι η Υπηρεσία Μεταναστών της Αμερικής ήθελε να διώξει τον Monjack από τη χώρα.

Μάλιστα, ο σεναριογράφος είχε συλληφθεί για ληγμένη Visa, μια σύνηθης τακτική εκφοβισμού, επειδή η Murphy είχε μιλήσει με καλά λόγια για τη δημιουργό του φιλμ (Julia Davis), η οποία δούλευε στην Υπηρεσία Προστασίας Συνόρων και το 2004 κατηγορήθηκε για τρομοκρατία.

Προκαλώντας την οργή της κυβέρνησης και ως ύποπτος για τρομοκρατία, ο ίδιος ο σύζυγος της Murphy είχε αποκαλύψει σε έναν φίλο του δημοσιογράφο ότι παρακολουθούνται από ελικόπτερα και τα τηλέφωνά τους έχουν κοριούς, ενώ 21 μέρες μετά η γυναίακ του βρέθηκε νεκρή. 

Σε μια προσπάθεια να μάθει την αλήθεια σχετικά με το θάνατο της κόρης του, ο Angelo Murphy, πλήρωσε για να διασωθεί κάποιο δείγμα από τα μαλλιά της κόρης του πριν την αποτέφρωση, ώστε να αναλυθει από δικούς του ανθρώπους, αφού δεν είχε γίνει καν τοξολογική εξέταση στη σορό της Brittany. Αποτυγχάνοντας όμως να καταφέρει την απαραίτητη δικαστική ακρόαση, η υπόθεση θάφτηκε, αλλά οι νέες έρευνες φαίνονται να στρέφονται προς τη μεριά των παραγωγών του ντοκιμαντέρ. 

Το θέμα όμως δεν τελειώνει εδώ. Ας επιστρέψουμε στο 2004 όπου η Julia Davis κατηγορήθηκε για τρομοκρατία, όταν κατηγόρησε επίσημους κυβερνητικούς για παραβίαση της εθνικής ασφάλειας.

Η Davis είχε ανακαλύψει ότι 23 ξένοι από χώρες που θεωρούνταν πρώτες στην "παραγωγή τρομοκρατών", είχαν αφεθεί ελεύθεροι στα αμερικανικά εδάφη, την ίδια μέρα που ο Osama Bin Laden είχε σχεδιάσει τρομοκρατική επίθεση. Μετά από την επίσημη αναφορά της Julia, το ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι οι Αμερικανικές Αρχές, πήραν ..."ΣΚΛΗΡΑ" μέτρα για να κανονίσουν τους φίλους της και την οικογένειά της. Η Brittany Murphy και ο σύζυγος ήταν φίλοι της.

 

Πηγή: www.athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα