Αναζήτηση:
Spectre (2015) – Η πρώτη φωτό από το νέο James Bond
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015
21:05

Pame Cinema -

spectre

Ενώ συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond, δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη επίσημη φωτογραφία, που παρουσιάζει τον Daniel Craig στις χιονισμένες Άλπεις με κατάμαυρη στολή και φυσικά το κλασικό Walter PPK στο χέρι.

Το Spectre, η 24η ταινία με τον ήρωα του Ian Fleming επιστρέφει στις ρίζες της, φέρνοντας αντιμέτωπο τον Bond με την τρομερή οργάνωση που έχει σκοπό να κυριαρχήσει στον κόσμο.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά, ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του Μποντ τον οδηγεί σε μια αναζήτηση για να αποκαλύψει μια απειλητική οργάνωση. Και ενώ ο Μ μάχεται με πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει τη μυστική υπηρεσία ζωντανή, ο Μποντ προσπαθεί να διαπεράσει τα στρώματα της εξαπάτησης για να αποκαλύψει την τρομερή αλήθεια πίσω από τον Spectre.

O σκηνοθέτης Sam Mendes και ο σεναριογράφος John Logan, το επιτυχημένο δίδυμο πίσω από το Skyfall, την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της σειράς,  βρίσκονται πίσω και από την νέα ταινία, η οποία διαθέτει ένα δυνατό καστ.

aston-martin-db10-2

Εκτός από τον Daniel Craig, επανέρχεται ο Ralph Fiennes στο ρόλο του M μετά την αποχώρηση της Judi Dench, ο Ben Whishaw ως Q και η Naomie Harris ως Eve Moneypenny. O κακός αυτή τη φορά θα είναι ο Christoph Waltz που θα ακούει στο όνομα Oberhouser, ενώ το νέο Bond Gilr δεν είναι άλλο από την Monica Bellucci, που στα 50 της εξακολουθεί και είναι εκρηκτική καλλονή, αλλά και η νεαρή Lea Seydoux.

Δεν είναι όμως μόνο τα κορίτσια του Bond που προκαλούν ενδιαφέρον, εξίσου σημαντικό είναι και το αυτοκίνητο που θα οδηγεί ο εντελώς Βρετανός πράκτορας και που δεν θα είναι άλλο από την νέα Aston Martin DB10, η οποία φτιάχτηκε ειδικά για την ταινία και μόνον 10 έχουν συνολικά κατασκευαστεί. Απ΄ ότι φαίνεται δεν θα είμαστε τυχεροί να την οδηγήσουμε.

Το Spectre θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Νοεμβρίου 2015.

Το προσωρινό poster, απλό και μαύρο με μια τρύπα από πυροβολισμό στη μέση που σχηματίζει το σήμα της τρομερής οργάνωσης:

spectre_poster

Spectre (2015) – Η πρώτη φωτό από το νέο James Bond

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα