Αναζήτηση:
O Χάρισον Φορντ επιστρέφει στα 73 του ως «Ιντιάνα Τζόουνς» για πέμπτη φορά!
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016
11:59
Την απόλυτη επιστροφή ως «Ιντιάνα Τζόουνς» ετοιμάζεται να κάνει στα 73 του ο Χάρισον Φορντ για πέμπτη φορά!
Ο διάσημος ηθοποιός που καθιερώθηκε μέσα από αυτόν τον ρόλο, αψηφώντας την ηλικία του, προετοιμάζει δυναμικό comeback στις 19 Ιουλίου του 2019 στην μεγάλη οθόνη, υπό την σκηνοθετική ματιά του μετρ του είδους, Στίβεν Σπίλμπεργκ!
Άλλωστε ως γνωστόν οι δυο άντρες πάνε… «πακέτο», καθώς η ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1981, με τον Χάρισον Φορντ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, και τον Σπίλμπεργκ στην σκηνοθεσία, κάτι το οποίο συνέβη και με τις υπόλοιπες τρεις ταινίες «Ιντιάνα Τζόουνς» που ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια.
Την ανακοίνωση του ονόματος του Χάρισον Φόρντ, έκανε ο πρόεδρος της «Disney», Άλαν Χορν, λέγοντας:
«Ο Ιντιάνα Τζόουνς είναι ένας από τους μεγαλύτερους ήρωες στην ιστορία του κινηματογράφου και ανυπομονούμε να τον επαναφέρουμε στην μεγάλη οθόνη το 2019. Είναι σπάνιο να έχουμε έναν τέτοιο συνδυασμό σκηνοθέτη, παραγωγών, ηθοποιού και ρόλου, και δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτή την περιπέτεια με τον Χάρισον και τον Στίβεν».
Αξιοσημείωτο είναι πάντως, πως όταν γίνει η πρεμιέρα της ταινίας (σε τρία χρόνια δηλαδή), ο Χάρισον Φορντ θα είναι 76 ετών και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ 72!
star.gr

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα