Αναζήτηση:
Furious 7 (2015) – Στο δρόμο της εκδίκησης
Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015
09:34

Pame Cinema -

Σε κάθε νέα ταινία του franchise το κύριο ζητούμενο είναι τί παραπάνω θα δείξει από την προηγούμενη που ήδη ήταν εξωπραγματική. Εδώ λοιπόν έχουμε αυτοκίνητα που πέφτουν από αεροπλάνο ως εκπαιδευμένοι αλεξιπτωτιστές, βρίσκουν τον δρόμο και συνεχίζουν ακάθεκτα, αλλά και απίστευτες σκηνές διάσωσης, μάχης και φυσικά αγώνες ταχύτητας.

Η έβδομη ταινία του Fast & Furious βρίσκει τον Dominic Toretto και την ομάδα του να επιστρέφουν στην πατρίδα τους για να ζήσουν ήρεμα και οικογενειακά, όμως μια νέα απειλή εμφανίζεται στο πρόσωπο του Deckard Shaw, που ζητά εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού του Owen. Όταν μάλιστα μαθαίνουν τον θάνατο του Χαν, η ομάδα συγκεντρώνεται πάλι για να βρουν τον υπεύθυνο πριν τους βρει αυτός.

Το franchise που αναστήθηκε με τη συμμετοχή και του Dwayne Johnson στο Fast 5, υπέστη ένα σοβαρό πλήγμα όταν ο Paul Walker σκοτώθηκε σε ένα τραγικό ατύχημα με αυτοκίνητο στη διάρκεια των γυρισμάτων του Furious 7.

Καθώς όμως είχε προλάβει να ολοκληρώσει τις δραματικές σκηνές και αρκετές από τις σκηνές δράσης, οι παραγωγοί αποφάσισαν να μην αλλάξουν δραματικά το σενάριο, αλλά έφεραν στα γυρίσματα τους αδελφούς του Caleb και Coby οι οποίοι αντικατέστησαν τον αδικοχαμένο Paul στις σκηνές που υπολείπονταν, ενώ χρησιμοποίησαν CGI για να ολοκληρώσουν κάποιες άλλες.

Σκηνοθέτης είναι ο James Wan που αντικατέστησε τον Justin Lin, μια προτίμηση των παραγωγών σε Ασιάτες σκηνοθέτες στους οποίους ταιριάζουν οι ταινίες δράσης και το σενάριο έγραψε ο Chris Morgan την υπογραφή του οποίου έχουν όλα τα F&F από το 2006 και μετά, τα The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006), Fast & Furious (2009), Fast 5 (2011) και Fast & Furious 6 (2013).

Στο κλασσικό καστ των Vin Diesel (Dominic Toretto), Paul Walker (Brian O’ Conner), Jordana Brewster (Mia Toretto), Michelle Rodriguez (Letty Ortiz), Dwayne Johnson (Luke Hobbs), και Elsa Pataky (Elena), προστίθεται αυτή τη φορά ο Jason Statham ως Deckard Shaw, o Djimon Hounsou (Jakande) και ο Kurt Russell σε έναν μικρό ρόλο.

Το Fast 7 έχει προγραμματιστεί να βγει στις Ελληνικές αίθουσες στις 2 Απριλίου 2015.

Το επίσημο poster ασπρόμαυρο και μελαγχολικό με σλόγκαν Vengeance Hits Home:

furious 7

   

Furious 7 (2015) – Στο δρόμο της εκδίκησης

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα