Αναζήτηση:
Δον Κιχώτης από την Disney σε παραγωγή Johnny Depp
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012
19:02

Pame Cinema -

Η συνεργασία του Johnny Depp με την Disney συνεχίζεται και ενώ μια ακόμα συνέχεια των Πειρατών της Καραϊβικής σχεδιάζεται, ο σούπερ σταρ αποφάσισε να ασχοληθεί με ένα νέο project που όμως έχει προϊστορία.

Το 2000 ο Terry Gilliam ξεκίνησε μια ταινία που ονειρευόταν χρόνια να γυρίσει, το The Man Who Killed Don Quixote.

Επρόκειτο για μια διασκευή του κλασικού έργου του Θερβάντες, όπου ένα στέλεχος μιας διαφημιστικής εταιρίας του 21ου αιώνα παγιδευμένος στο χρόνο θα έπεφτε στον 17ο αιώνα, όπου θα συναντούσε τον Δον Κιχώτη, ο οποίος θα τον πέρναγε εσφαλμένα για τον Πάντσο.

Τον ρόλο του νεαρού διαφημιστή είχε αναλάβει ο Johnny Depp. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν, αλλά μέσα σε λίγες ημέρες σταμάτησαν λόγω τεράστιων προβλημάτων στην παραγωγή, τραυματισμούς και πλημμύρες και έκτοτε αν και ο Gilliam προσπάθησε να ξαναζωντανέψει την ταινία, δεν τα κατάφερε. Μάλιστα το 2002 έχει γυριστεί και ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Lost in La Mancha σχετικά με αυτήν την ανεπιτυχή προσπάθεια.

Τώρα ο Johnny Depp αναλαμβάνει την παραγωγή μιας μεταφοράς του Δον Κιχώτη στην μεγάλη οθόνη, που όπως αναφέρει και στο σχετικό Δελτίου Τύπου η Disney, “θα είναι μια μοντέρνα εκδοχή του μυθιστορήματος“. Δυστυχώς δεν θα συμμετέχει ο Terry Gilliam.

Το σενάριο έχει ανατεθεί στους Steve Pink (High Fidelity) και Jeff Morris το σενάριο του οποίου The True Memoirs of an International Assassin περιλαμβανόταν στην Μαύρη Λίστα και έχει αναλάβει να το σκηνοθετήσει ο Steve Pink, εφόσον το υποστηρίξει κάποιος παραγωγός.

To μεγάλο ερωτηματικό παραμένει αν ο Johnny Depp εκτός από παραγωγός που θα είναι μέσω της εταιρίας του Infinitum Nihil, θα είναι και πρωταγωνιστής.

Μέχρι στιγμής τίποτα σχετικό δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο μια συμμετοχή του σούπερ σταρ δεν πρέπει να αποκλειστεί, εφόσον το σενάριο του δώσει την ευκαιρία να ερμηνεύσει έναν ρόλο που τόσο άδοξα εγκατέλειψε πριν από δώδεκα χρόνια.

 

 

 

Δον Κιχώτης από την Disney σε παραγωγή Johnny Depp

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα