Αναζήτηση:
«Μισή» η ταινία για τον Freddie Mercury - Απολύθηκε ο σκηνοθέτης Μπράιαν Σίνγκερ
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017
18:49


Απολύθηκε ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας για τη ζωή του θρύλου των Queen, Φρέντι Μέρκιουρι, Μπράιν Σίνγκερ, λόγω «αναξιόπιστης συμπεριφοράς»

Σε ανακοίνωσή της η Twentieth Century Fox ανέφερε ότι ο Μπράιαν Σίνγκερ δεν είναι πλέον ο σκηνοθέτης του «Bohemian Rhapsody».

Μία πηγή τόνισε στο BBC ότι ο βασικός λόγος για την απόλυση του Σίνγκερ ήταν η συμπεριφορά του, ωστόσο ο ίδιος ανέφερε ότι η κίνηση αυτή της εταιρείας παραγωγής ήρθε ενόσω εκείνος ήταν άρρωστος και τα στούντιο «δεν είχαν την πρόθεση να τον διευκολύνουν» κατά τη διάρκεια της ασθένειάς του.

Το Hollywood Reporter μετέδωσε την Δευτέρα ότι ο Σίνγκερ «συγκρούστηκε» με τον πρωταγωνιστή Ράμι Μάλεκ -που ενσαρκώνει τον Μέρκιουρι- και δεν εμφανίστηκε αρκετές φορές στα γυρίσματα. Νωρίτερα, τα στούντιο είχαν ανακοινώσει ότι τα γυρίσματα «παγώνουν» λόγω «προσωπικού ιατρικού προβλήματος»

Ο Μπράιαν Σίνγκερ σε ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου του δήλωσε απογοητευμένος που δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει την ταινία, την οποία χαρακτήρισε ένα «παθιασμένο πρότζεκτ» για εκείνον.

Ο Ράμι Μάλεκ ως Freddie Mercury


«Έχοντας απομείνει λιγότερες από τρεις εβδομάδες γυρισμάτων, ζήτησα από την Fox λίγο χρόνο ώστε να επιστρέψω στις ΗΠΑ λόγω πρβλήματος υγείας ενός από τους γονείς μου. Ήταν μία δύσκολη εμπειρία, η οποία είχε σοβαρές επιπτώσεις στην δική μου υγεία. Δυστυχώς, τα στούντιο δεν ήταν πρόθυμα να με διευκολύνουν και τερματίζουν τη συνεργασία μας. Αυτό δεν ήταν δική μου απόφαση, ήταν πέρα από τον δικό μου έλεγχο», δήλωσε ο Σίνγκερ.

Πρόσθεσε ότι οι φήμες περί συγκρούσεων με τον Μάλεκ δεν ευσταθούν.

Η ταινία παρόλα αυτά αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2018, όπως έχει προγραμματιστεί.

Ο Σίνγκερ έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων την ταινία «Συνήθεις Ύποποτοι», τέσσερις ταινίες «X-Men» και το «Superman Returns». 


Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα