Αναζήτηση:
O Mel Gibson στο πλευρό του Shial LaBefouf!
Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014
15:55


O Mel Gibson σε δηλώσεις του στάθηκε στο πλευρό ρου Shia LaBeouf και τις δυσκολίες που περνάει εξαιτίας του αλκοολισμού κατηγορώντας γι αυτό τα media! 

Μάλλον επειδή ο Mel είχε βρεθεί σε πολύ χειρότερη κατάσταση από τον Shia είναι λογικό να τον στηρίζει σε αυτόν τον αγώνα της απεξάρτησης.

 

Σε συνέντευξή του δήλωσε: 

"Είσαι στόχος. Και πρέπει να είσαι έμπειρος στο χορό και στο να αποφεύγεις τις σφαίρες. Και μερικές φορές σε χτυπάνε. Μερικές φορές θανάσιμα" κατηγορώντας ουσιαστικά τα media. 

Και συνέχισε: " Όταν βλέπω κάποιον σαν τον Shia Labeouf με μια σακούλα στο κεφάλι και άλλα τέτοια η καρδιά μου είναι με τον δύσμοιρο. Πίστευω ότι κατα κάποιο τρόπο υποφέρει. Γιατί να το κάνει αυτό; Οι άνθρωποι περιμένουν στην ουρά για να τον δείξουν με το δάχτυλο και λένε ότι είναι αυτό ή το άλλο. Είναι εύκολο να κρίνεις. Αλλά είμαι σίγουρος ότι περνάει κάποιο είδος πολύ προσωπικού, οδυνηρού και καθαρτικού πράγματος που πρέπει να εξορκίσει και να επανέλθει εκεί έξω." 

Είναι καλό που ο ηθοποιός δείχνει συμπαράσταση αλλά σίγουρα στη δική του περίπτωση δε φταίνει τα media αλλά το δικό του στόμα.

  

 

 

 


Πηγή: athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα