Αναζήτηση:
“She walks like Rihanna”: Ακούστε το preview από το νέο single των The Wanted!
Σάββατο, 27 Απριλίου 2013
21:03

Είναι γεγονός πως όταν αυτό το κορίτσι περπατάει «σειέται» το σύμπαν γύρω της!

Ο λόγος σαφώς για την εκρηκτική Rihanna που απ’ότι φαίνεται αποτελεί πηγή έμπνευσης πολλών ακόμα καλλιτεχνών παρά το νεαρό της ηλικίας της! Εν προκειμένω η διάσημη superstar γίνεται «αντικείμενο επιτυχίας» για άλλη μια φορά καθώς το βρετανικό boy-band των The Wanted ετοιμάζεται να κάνει το δισκογραφικό comeback του με ένα νέο single που θα τιτλοφορείται “She walks like Rihanna”.

Βέβαια οι «κακές οι γλώσσες» έχουν ήδη αρχίσει να μιλούν για απέλπιδες προσπάθειες από την μεριά του συγκροτήματος να σημειώσουν και πάλι επιτυχία στο όνομα της δημοφιλούς τραγουδίστριας αλλά αυτό μάλλον λίγο τους απασχολεί καθώς τόσο οι fans τους όσο και οι fans της Rihanna φαίνεται να αδημονούν για την κυκλοφορία του τραγουδιού!

Ένα μικρό preview 30 δευτερολέπτων περίπου εμφανίστηκε πρόσφατα σε κάθε μουσικό blog και site του κόσμου, και εκεί επιβεβαιώσαμε πως δεν πρόκειται και για τον πιο «ψαγμένο» στίχο που θα μπορούσαν να μας παρουσιάσουν –αυτό ίσως να γίνεται αντιληπτό ακόμα και από τον τίτλο-: «Δεν μπορεί να τραγουδήσει, δεν μπορεί να χορέψει, αλλά ποιος νοιάζεται; Περπατάει σαν την Rihanna». Τι να πω τώρα; Μάλλον εδώ ταιριάζει η λαϊκή ρήση «περί ορέξεως… κολοκυθόπιτα»!

Βέβαια εδώ πρέπει να ειπωθεί επίσης, πως το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως «πιασάρικο» όπως ακριβώς έγινε και με την παλιότερη επιτυχία των Maroon 5 με την Christina Aguilera που μας τραγούδησαν για τον τρόπο που «κουνιέται ο Mick Jagger» και σάρωσαν σε κάθε λογής chart! Το single θα κυκλοφορήσει σύντομα και τότε θα δούμε αν ακόμα και το «περπάτημα» της Rihanna μπορεί να επιφέρει αντίστοιχα αποτελέσματα!

The Wanted – She walks like Rihanna (preview)

 

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα