Αναζήτηση:
Jack Reacher (2012) – Νέο trailer #2
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012
00:22

Pame Cinema -

‘Δεν νοιάζεται για αποδείξεις, δεν νοιάζεται για νόμους, νοιάζεται μόνο για το δίκιο.’

Αυτή είναι με λίγα λόγια η περιγραφή του Jack Reacher, του ήρωα του Lee Child, που μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie, o οποίος είναι περισσότερο γνωστός ως σεναριογράφος, έχοντας και ένα Όσκαρ για τους ‘Συνήθεις Υπόπτους’.

Στο ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο ο Tom Cruise που δεν μοιάζει καθόλου με τον Jack Reacher του Child, o οποίος περιγράφεται ως 1,95 ύψος, 120 κιλά, ξανθός και γαλανομάτης, αλλά ο Cruise φέρνει τον ρόλο στα μέτρα του.

Σύμφωνα με τη επίσημη σύνοψη: “Όταν ένας εκτελεστής σκοτώνει πέντε άτομα με έξι σφαίρες, όλα τα στοιχεία οδηγούν στον ύποπτο που έχει συλληφθεί. Στη διάρκεια της ανάκρισης ο ύποπτος εμφανίζει ένα σημείωμα: ”Φέρτε τον Τζακ Ρίτσερ!’ Έτσι αρχίζει ένα απίστευτο κυνηγητό για την αλήθεια, ρίχνοντας τον Τζακ Ρίτσερ εναντίον ενός ανεπάντεχου εχθρού, βίαιου που έχει ένα μυστικό κα κρύψει“.

Μαζί με τον Tom Cruise είναι και η Rosamund Pike, ο Robert Duvall, ο Richard Jenkins, ο Jai Courtney, ο Werner Herzog και ο David Oyelowo.

Ο Lee Child έχει γράψει αρκετά μυθιστορήματα με τον Reacher και αυτό που μεταφέρεται έχει τον τίτλο ‘One Shot‘, όμως οι παραγωγοί προτίμησαν να τον αλλάξουν και να τον αντικαταστήσουν με το όνομα του ήρωα. Για να μην πάθουν όμως ότι έπαθε η Disney με το John Carter, που κατηγορήθηκε ότι το ουδέτερο όνομα φταίει μερικώς για την αποτυχία, επενδύουν επικοινωνιακά στο να συνδέσουν το όνομα του τίτλου με το όνομα του σούπερ σταρ για να αποφύγουν προβλήματα.

Το Jack Reacher θα βγει στις αίθουσες στις ΗΠΑ στις 21 Δεκεμβρίου 2012, μια καλή ημερομηνία καθώς την ίδια ημέρα δεν θα έχει κάποιο blockbuster απέναντί του.

Μαζί με το trailer κυκλοφόρησε και το επίσημο poster:

 

 

 

Jack Reacher (2012) – Νέο trailer #2

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα