Αναζήτηση:
«Καρφί» στα «Φιλαράκια»: ποιόν κατηγορεί η Μόνικα που δεν ξαναβγήκε η σειρά!
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015
17:35
 Το ότι τα «Φιλαράκια», η θρυλική σειρά που στη χώρα μας μεταδίδεται τα Σαββατοκύριακα από το Star, βρέθηκαν κοντά στην επανένωση, αλλά ένα από τα μέλη του καστ χάλασε τα σχέδια, αποκάλυψε η Κόρτνεϊ Κοξ!
«Φτάσαμε κατά 80% στην επανένωση, αλλά πάντα υπάρχει ένα άτομο που τα χαλάει όλα στο τέλος… Δεν θα πω ονόματα, αλλά ίσως δεν είναι ο Ντέιβιντ Σουΐμερ», είπε η αγαπημένη Μόνικα σε συνέντευξή  της στο Yahoo Style, έντεκα χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, σχολιάζοντας τις φήμες για comeback της σειράς.
Άγνωστο παραμένει αν η ατάκα της ηθοποιού «καρφώνει» τον τηλεοπτικό της αδερφό ή τον αποκλείει, «φωτογραφίζοντας» κάποιον από τα υπόλοιπα μέλη του καστ, δηλαδή τους Τζένιφερ Άνιστον (Ρέιτσελ), Λίζα Κούντροου (Φοίβη), Ματ ΛεΜπλανκ (Τζόι) και Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ).
«Η Μόνικα θα κάνει ταινία!», προανήγγειλε παράλληλα η Κοξ και, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, πρόσθεσε: «δεν θα είναι όλα τα “Φιλαράκια”. Θα λέγεται “Hangin' With Monica” και το κοινό θα τρέξει στις αίθουσες».


Star.gr

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα