Αναζήτηση:
Paranoia (2013) – Ο Λίαμ Χέμσγουορθ ανάμεσα στον Χάρισον Φορντ και τον Γκάρυ Όλντμαν
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012
11:42

Pame Cinema -

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Paranoia, της νέας ταινίας του Robert Luketic (Legally Blonde, 21)  που μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη το ομώνυμο μυθιστόρημα του Joseph Finder του 2004.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας:

“Πρόκειται για ένα δυνατό θρίλερ στο οποίο ο νεαρός και γοητευτικός Adam Cassidy (Liam Hemsworth), χαμηλόβαθμος υπάλληλος σε μια μεγάλη εταιρία  Τηλεπικοινωνιών κάνει ένα μεγάλο και παράνομο λάθος. Έτσι έρχεται αντιμέτωπος με τον αδίστακτο Διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης Nickolas Wyatt (Gary Oldman). O Wyatt υπόσχεται να μην τον καταγγείλει με μια προϋπόθεση: Να διεισδύσει στην αντίπαλη εταιρία του Jock Goddard (Harrison Ford) και να κάνει βιομηχανική κατασκοπία. Σύντομα ο Adam βρίσκεται σε ένα κόσμο με ακριβά αυτοκίνητα, τεράστιες αίθουσες συμβουλίων και μια ζωή που μόνο ονειρευόταν. Όμως, πίσω από την πρόσοψη ο Wyatt κινεί τα νήματα, αποφασισμένος να μην σταματήσει προ ουδενός, ακόμα και να σκοτώσει προκειμένου να κερδίσει ένα πλεονέκτημα δισεκατομμυρίων δολαρίων. Διαπιστώνοντας πως δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα πιόνι του αφεντικού του, ο Adam έχει μόνον έναν τρόπο να γλυτώσει. Να χωθεί ακόμα πιο βαθιά στο παιχνίδι.”   

Το σενάριο είναι του Barry Levy, το οποίο στη συνέχεια επεξεργάστηκε ο Jason Dean Hall και είναι ο πρώτος ρόλος του μικρού αδελφού του Thor/Hemswroth που θα είναι πρωταγωνιστής και θα προσπαθήσει να δείξει αν έχει και υποκριτικά ταλέντα εκτός από φυσικά που θα τον κρατήσουν στην επιφάνεια και θα τον καταξιώσουν ως ικανό ηθοποιό.

Οι πρώτες φωτογραφίες που ήρθαν στην δημοσιότητα δείχνουν έναν σχεδόν καραφλό Harrison Ford, κάτι που δεν έχει ξανατολμήσει ο 70χρονος πλέον ηθοποιός  και όπως δήλωσε το έκανε γιατί πιστεύει πως αυτή η εμφάνιση δίνει δύναμη στον χαρακτήρα που υποδύεται.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία του Ford με τον Garry Oldman, μετά από αυτήν στο Air Force One του 1997, όπου ο πρώτος έκανε τον Πρόεδρο των HΠΑ και ο δεύτερος τον Ρώσο τρομοκράτη.

Το Paranoia θα βγει στις αίθουσες στις ΗΠΑ στις 4 Οκτωβρίου του 2013.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία:

 

 

 

 

 

 

Paranoia (2013) – Ο Λίαμ Χέμσγουορθ ανάμεσα στον Χάρισον Φορντ και τον Γκάρυ Όλντμαν

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα