Αναζήτηση:
Johnny Depp για Amber Heard: «Με κατάντησε από Σταχτοπούτα... Κουασιμόδο»
Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018
11:02


Για πρώτη φορά απαντά σε όλα όσα τον κατηγορούν.


Ο Johnny Depp άνοιξε  για πρώτη φορά τα χαρτιά του  σχετικά με το πολύκροτο διαζύγιο του από την Amber Heard, στο περιοδικό GQ.

O πρωταγωνιστής των Πειρατών της Καραϊβικής προσπάθησε να γράψει το δικό του παραμύθι στο πλευρό της Amber Heard.

Τελικά, εγκλωβίστηκε σε έναν εφιαλτικό  λαβύρινθο γεμάτο αδιέξοδα.

«Ένιωσα ότι μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αυτή η έκδοση - της Σταχτοπούτας που ήμουν μετατράπηκε σε τέρας. Έγινε Κουασιμόδος. Οι άνθρωποι με κοιτούσαν διαφορετικά.Τα περιοδικά έγραφαν ότι είμαι τρελός, ότι πρέπει να πάω να κοιταχτώ», είπε μεταξύ άλλων.

Η πρώην σύζυγός του τον παρουσίασε σαν ένα  «τέρας» εθισμένο στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, το οποίο τρεφόταν από τον θυμό και το μίσος.  

Το 2016 ήταν η χαριστική βολή. Το πρώην μοντέλο είχε στήσει την κάμερα για να καταγράψει την κατρακύλα του εκκεντρικού ηθοποιού. Τότε , ισχυρίστηκε πώς της πέταξε το κινητό στο πρόσωπο, τραυματίζοντας το μάτι και το μάγουλό της.

«Αυτό που με πλήγωσε πιο πολύ είναι ότι με παρουσίασε σαν κάτι από το οποίο δεν θα μπορούσα να απέχω πιο πολύ. Να κάνω κακό σε κάποια που αγαπώ; Σαν ένα είδος νταή; Όχι, δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο», ανέφερε ο Johnny Depp και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πρόκειται για ένα άθλιο, γαμ...νο τσίρκο. Ξέρω την αλήθεια και αν έπρεπε να τα παρατήσω όλα, την δουλειά μου, την καριέρα μου, για να την πω, θα το έκανα σήμερα κιόλας».
Το διαζύγιο του στοίχισε 48 εκατ ευρώ. Τα χρέη τον έπνιξαν. Το Χόλιγουντ τον παραγκώνισε, Σε όσους τον αμφισβήτησαν, πήρε την εκδίκησή του επιστρέφοντας στη μεγάλη οθόνη με τη ταινία «Fantastic Beasts 2» στο πλευρό του Έντι Ρέντμεϊν .

Φωτό: instagram @johnny_depp_ig

Πηγή: star.grΣυζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα