Αναζήτηση:
Στα όρια νέου ομοφοβικού παραληρήματος ο Βερύκιος. Άτσαλος χειρισμός από Τσιμτσιλή.
Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014
11:15
Τα σχόλια της πρωινής παρέας του Happy Day για την συμμετοχή της Αυστρίας στη Eurovision με την Conchita Wurst ξύπνησαν στον δημοσιογράφο μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν.

Ο δημοσιογράφος επανέφερε χωρίς κανένα λόγο στο προσκήνιο την κόντρα που είχε δημιουργηθεί πριν λίγους μήνες με τον Αύγουστο Κορτώ και αρνήθηκε να σχολιάσει τη συμμετοχή της, αλλά παρολ' αυτά κορόιδεψε με το ύφος του όλους αυτούς που τον είχαν δικαίως κρίνει αρνητικά, όπως ο Κωστόπουλος.

«Κοίταξε, κάνετε μία συζήτηση για ένα θέμα για το οποίο εγώ απαγορεύεται να μιλήσω (...) Μπα ξυπνήσατε και μιλάτε για αυτό το θέμα; Δε θέλω να σας στερήσω από τους άντρες σας γιατί αν μιλήσω θα σας στερήσω από τους άντρες σας. Θα προκαλέσω και θα προκαλέσω μεγάλες συζητήσεις και θα σας στερήσω από τους άντρες σας. Τι είπε ο δικός μας και επιχείρησα εγώ να σχολιάσω και έγινε το σύστριγγλο πριν από τρεις μήνες; Ότι δε θα ασχοληθώ με την πολιτική, γιατί είμαι αφιερωμένος στον άντρα μου και στα βιβλία μου. Και έπεσε ο Κωστό και η παρέα του Κωστό και όλα τα παιδάκια με το υφάκι και το στυλάκι και τα αδειανά πουκάμισα να μου πουν ότι είμαι ομοφοβικός. Ο Βερύκιος ο ομοφοβικός! Ρε σεις! Υποκριτές. Και κάθεστε τώρα και ασχολείστε με τον Δανό, Σουηδό, Αυστριακό. Δεν ξέρω εγώ τι είναι; Δε μπορώ την υποκρισία.»

Όσο για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, θα όφειλε να έχει ένα σοβαρότερο και ωριμότερο τρόπο προσέγγισης και να μην παρασυρθεί από το ευρύτερο κλίμα. Η εικόνα της Αυστρίας ήταν όντως οξύμωρη, διαφορετική και προκλητική, για κάποιους και προσβλητική. Αλλά το ύφος απαξίωσης και ο χαρακτηρισμός "παρατράγουδο" δείχνει τηλεοπτική ανωριμότητα. Αν το έλεγε κάποιος άλλος π.χ. Λιάγκας, ίσως να φαινόταν απολύτως φυσικό, αλλά η παρουσιάστρια δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα