Αναζήτηση:
“Get Lucky”: Η νέα επιτυχία των Daft Punk μετατρέπεται στο πιο στενάχωρο disco τραγούδι
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013
17:43

Κάποιες διασκευές αξίζουν να τις ακούσουμε έστω και μια φορά!

O μουσικός κόσμος έχει παραλύσει από το super comeback των Daft Punk, καθώς η νέα τους συνεργασία με τον Pharrell Williams, το “Get Lucky” είχε και κυριολεκτικά το «κοκκαλάκι της νυχτερίδας» και αγαπήθηκε με τη πρώτη από κοινό και κριτικούς κάνοντας την επιστροφή τους κάτι παραπάνω από ηχηρή. Και ενώ δεν έχουμε προλάβει να αλλάξουμε το ιδρωμένο μπλουζάκι μας από το χορό και τις disco moves που μας προκάλεσαν οι Daft Punk, έρχεται ξαφνικά ένα ανερχόμενο βρετανικό trio, οι λεγόμενοι Daughter να μας «ρίξουν».

Οι Daughter λοιπόν, ένα indie folk συγκρότημα που θα σου θυμίσουν πολύ έντονα τους The xx, όταν βρέθηκαν στο studio του Radio BBC 1 και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή Radio BBC One Live Lounge διασκεύασαν το “Get Lucky”, και μάλιστα του «άλλαξαν τα φώτα».

Η διασκευή είναι πολύ καλή, σύμφωνα με το ταπεινό μουσικό μας αυτί, απλά το «ναι μεν αλλά» της ιστορίας είναι ότι είμαστε ακόμα στα μέλια με την original version του κομματιού, και ίσως και να ήταν λίγο νωρίς. Αλλά να μου πεις, αν διασκεύαζαν ένα λιγότερο επίκαιρο κομμάτι θα γράφαμε αυτή τη στιγμή το νέο αυτό?

With love!

 

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα