Αναζήτηση:
“Έφυγε”από τη ζωή γνωστή Ελληνίδα λόγω κορονοϊού
Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020
15:00

Γνωστή Ελληνίδα σκηνογράφος και ενδυματολόγος άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 68 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους οικείους της.


Αναφερόμαστε στην Ιουλία Σταυρίδου, η οποία “έφυγε” χθες από τη ζωή λόγω κορονοϊού.

Η σκηνογράφος και ενδυματολόγος είχε στο βιογραφικό της σημαντικές συνεργασίες, τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο.

Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, έστειλε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια της Ιουλίας Σταυρίδου και έγραψε για τη σπουδαία επαγγελματική της πορεία.

Διαβάστε το μήνυμά της:

“Η Ιουλία Σταυρίδου φιλοτέχνησε επί δεκαετίες για τον κινηματογράφο και το θέατρο. Βρισκόταν διαρκώς πίσω από την κάμερα, πίσω από τη σκηνή. Η δουλειά της όμως στη σκηνογραφία και στα κοστούμια, διαμόρφωσε τους χώρους, την εικόνα και την προσωπικότητα των ηρώων που πρωταγωνίστησαν στις παραστάσεις και στις ταινίες που φέρουν την υπογραφή της. Τους έδωσε ζωή, χρώμα, υφή. Αγαπητή συνεργάτις στις κινηματογραφικές και στις θεατρικές παραγωγές, αγαπημένη καθηγήτρια για τους μαθητές της, η πολυβραβευμένη Ιουλία Σταυρίδου είχε καθοριστική συμβολή στην αισθητική πρόταση δεκάδων ταινιών και παραστάσεων. Η απουσία από τον πρόωρο χαμό της, θα είναι αισθητή. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους πολλούς φίλους της”.

Πηγή: www.faysbook.gr


Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα