Αναζήτηση:
Η Μέριλ Στριπ μαζί με την Έμιλυ Μπλαντ στο σίκουελ της «Μέρι Πόπινς»
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016
13:59
Αν επιτευχθεί η συμφωνία, η Στριπ θα συνεργαστεί ξανά με την Μπλαντ, τον σκηνοθέτη Ρομπ Μάρσαλ και τους παραγωγούς Μαρκ Πλατ και Τζον ΝτεΛούκα όπως στο «Τα Μυστικά του Δάσους», του 2014 που ήταν υποψήφιο για 3 Όσκαρ. Επίσης, η Στριπ με την Μπλαντ συμπρωταγωνίστησαν και στο «Ο Διάολος φοράει Prada».

Φημολογείται ότι η Στριπ θα υποδυθεί τον ρόλο της ξαδέρφης της Πόπινς, ονόματι Τόπσι, έναν υποστηρικτικό χαρακτήρα, που δεν υπήρχε στην κλασική ταινία του 1964.

Η Στριπ επιπλέον, θα τραγουδήσει όπως έκανε και «Στα Μυστικά του Δάσους» που της χάρισε την 19η υποψηφιότητά της για Όσκαρ.
Ο Ντέιβιντ Μαγκί έγραψε το σενάριο, που βασίζεται πάνω στις ιστορίες του Π. Λ. Τράβερς, με τον Μαρκ Σέιμαν να το εμπλουτίζει με πιο σύγχρονες μουσικές προσθήκες.

Η Μπλαντ πρωταγωνιστεί ως ο κεντρικός χαρακτήρας, με τον βραβευμένο με Έμμυ Μάνουελ-Μιράντα να ενσαρκώνει έναν καινούργιο ρόλο, αυτόν του Τζακ, ενός ανθρώπου που ανάβει τα φανάρια στους δρόμους της πόλης.

Αντλώντας ιδέες από τον πλούτο που προσφέρουν τα 7 μυθιστορήματα του Τράβερς για τη Μέρι Πόπινς, μεταφερόμαστε πίσω σε ένα «καταθλιπτικό» Λονδίνο (εκεί γράφτηκαν τα βιβλία), όπου η Τζέιν και ο Μάικλ Μπανκς, που έχει μαζί και τα τρία παιδιά του, δέχονται μια επίσκεψη από την αινιγματική Μέρι Πόπινς μετά από μια προσωπική τους απώλεια.

Η Μέρι με τις μαγικές τις δυνάμεις και με τη συμβολή του φίλου της Τζακ, βοηθάει την οικογένεια να ξαναβρεί την χαμένη της χαρά και την έκπληξη που έλειπε από τις ζωές τους.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Δεκέμβρη του 2018.

ΠΗΓΗ: cinemag.gr

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα