Αναζήτηση
Ευγενία Σαμαρά για Στάθη Παναγιωτόπουλο και Ράδιο Αρβύλα: "Έπαθα σοκ, έμεινα παγωτό, είμαι σίγουρη ότι δεν γνώριζαν τη δράση του" | iShow.gr
Ειδήσεις
Ευγενία Σαμαρά για Στάθη Παναγιωτόπουλο και Ράδιο Αρβύλα: "Έπαθα σοκ, έμεινα παγωτό, είμαι σίγουρη ότι δεν γνώριζαν τη δράση του"
Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022
20:34


Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε σήμερα η Ευγενία Σαμαρά, με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση "Ο Μισάνθρωπος" του Μολιέρου στο θέατρο Εμπορικόν και σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν στη σειρά "Σασμός” μίλησε για τον ρόλο της "Στέλλας” ενώ θυμήθηκε και την εποχή, όταν στα πρώτα της βήματα συμμετείχε στους "Ράδιο Αρβύλα".

"Εγώ δούλευα στο ραδιόφωνο που έχουν τα παιδιά του Ράδιο Αρβύλα και παράλληλα σπούδαζα στη δραματική σχολή. Όταν μου πρότειναν να πάω στην εκπομπή, μου φάνηκε πολύ ωραία ιδέα. Ήξερα ότι θα ασχοληθώ με το κομμάτι της υποκριτικής" δήλωσε η Ευγενία Σαμαρά.

Όταν η συζήτηση στράφηκε προς την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλο, η Ευγενία Σαμαρά δήλωσε: "Είχα πάθει κι εγώ σοκ τότε, όπως και όλοι όσοι τον γνώριζαν. Δεν έχει σημασία το τι πίστευα εγώ. Σημασία έχει το τι συνέβη.

Για το ενδεχόμενο οι παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα να γνώριζαν εκ των προτέρων για τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η ηθοποιός φάνηκε σίγουρη πως εκείνοι δεν γνώριζαν το παραμικρό.

"Είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά δεν το γνώριζαν. Δεν θεωρώ ότι θα είχαν κάποιον λόγο να συνεχίσουν να συνεργάζονται μαζί του, εάν το γνώριζαν εξ αρχής. Δεν θα το πίστευα ποτέ. Όταν ακούς τέτοια πράγματα για ανθρώπους που ξέρεις, νιώθεις μία σήψη μέσα σου" είπε η Ευγενία Σαμαρά.

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Ευγενία Σαμαρά
Στάθης Παναγιωτόπουλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551