Αναζήτηση
Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ο πιο «άσχημος» Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ο πιο «άσχημος» Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών
Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018
17:46


Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ο λιγότερο όμορφος και ελκυστικός Τζέιμς Μποντ στην ιστορία της ταινίας σύμφωνα με επιστημονική μελέτη.

Η «βολβοειδής μύτη», τα «λεπτά χείλη» και το «φαρδύ πρόσωπο» κατέταξαν τον 49χρονο ηθοποιό στον πάτο της λίστας με τους ηθοποιούς που έχουν υποδυθεί τον πιο διάσημο πράκτορα όλων των εποχών.

Στην κορυφή της λίστας με τους πιο όμορφους Τζέιμς Μποντ βρίσκεται ο Σερ Σον Κόνερι, του οποίου το πρόσωπο αγγίζει το 89,2% «της φυσικής τελειότητας» όπως την μετρά το Golden Ratio of Beauty Phi.

Η τεχνική έδειξε ότι τα μάτια, τα φρύδια, η μύτη, τα χείλη, το πηγούνι, η γνάθος και το πρόσωπο του 87χρονου ηθοποιού - τα οποία μετρήθηκαν από το 1964 όταν έπαιξε τον 007 στο Goldfinger (Χρυσοδάχτυλος)- πλησίαζαν την ιδέα της τελειότητας των αρχαίων Ελλήνων.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Σερ Ρότζερ Μουρ με 88,8%μ στην τρίτη ο Tίμοθι Ντάλτον με 86,5%, ενώ ο Πιρς Μπρόσναν στην 4η θέση με 85,3% κερδίζοντας τον Τζορτζ Λάζενμπι με 85,2%.

Ο Κρεγκ είναι ο τελευταίος στην λίστα με 84,2%. Ένα τέλειο σκορ θα ήταν 100 τοις εκατό, αλλά είναι φυσικά αδύνατο να επιτευχθεί τελειότητα.

Όλοι οι Μποντ δοκιμάστηκαν με τις τελευταίες τεχνικές χαρτογράφησης του προσώπου από τον χειρούργο Harley Street Dr Julian De Silva, ο οποίος χρησιμοποιεί την τεχνολογία. Κρίθηκαν στο πρόσωπό τους τα χρόνια που έπαιζαν τον 007 και όταν ήταν στο πικ της καριέρας τους.

Ο Δρ Ντε Σίλβα, ο οποίος διαχειρίζεται το Κέντρο Προηγμένων Καλλυντικών Προσώπου και Πλαστικής Χειρουργικής στο Λονδίνο, δήλωσε:

«Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι τελευταίος γιατί έχει πολύ λεπτά χείλη, βολβοειδή μύτη και το πρόσωπό του είναι πολύ ευρύ» και συνέχισε:

«Ο Κρεγκ είναι όμορφος αλλά δεν συμφωνεί με το πρότυπο ομορφιάς των αρχαίοων Ελλήνων. Ο Σον Κόνερι από την άλλη έχει την σχεδόν τέλεια συμμετρία του προσώπου και έρχεται πιο κοντά από κάθε άλλο Bond σε αυτό που οι Αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το τέλειο πρόσωπο. Έχει ένα σχεδόν τέλειο γεωμετρικό πηγούνι 99,8 τοις εκατό, η απόσταση των ματιών του ήταν σχεδόν τέλεια και τα χείλη του ήταν όμορφα διαμορφωμένα. Σε όλους τους 12 βασικούς δείκτες είχε την υψηλότερη συνδυασμένη βαθμολογία.

Αυτές οι ολοκαίνουργιες τεχνικές χαρτογράφησης του υπολογιστή μας επιτρέπουν να λύσουμε μερικά από τα μυστήρια του τι είναι αυτό που κάνει κάποιον φυσικά όμορφο και η τεχνολογία είναι χρήσιμη κατά τον σχεδιασμό της χειρουργικής επέμβασης των ασθενών».

πηγή: dailymail
Πηγή: protothema.gr
Σχετικά πρόσωπα
Ντάνιελ Κρεγκ
Σον Κόνερι
Ρότζερ Μουρ
Τίμοθι Ντάλτον
Πιρς Μπρόσναν
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551