Αναζήτηση
Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ σχεδιάζει μαρινιέρα αφιερωμένη στη Μελίνα Μερκούρη | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ σχεδιάζει μαρινιέρα αφιερωμένη στη Μελίνα Μερκούρη
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015
18:05

Ο φιλέλληνας Ζαν Πολ Γκοτιέ, o οποίος είχε φιλική σχέση με την αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη και τη θεωρούσε «μούσα» του, σχεδίασε δύο συλλεκτικά κομμάτια εμπνευσμένα από τη μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνη και πολιτικό.


Ο Γάλλος σχεδιαστής δέχτηκε την πρόσκληση του ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη για συνεργασία και αφιέρωσε στη Μελίνα μία μαρινιέρα (ανδρική μπλούζα ναυτικού στιλ) και ένα συλλεκτικό T-shirt. Οι εμβληματικές μπλε και λευκές ρίγες του ρούχου που αποτελεί στο σήμα κατατεθέν του φιλοξενούν πλέον μία υπέροχη φωτογραφία της αγαπημένης ηθοποιού.

«Δεν μπορώ να ξεχάσω τη Μελίνα Μερκούρη μέσα στο μαύρο φόρεμά της στο 'Ποτέ την Κυριακή'», είχε πει κάποτε ο Γκοτιέ για τη σημαντική Ελληνίδα, Ίσως είναι αυτός ο λόγος που δέχθηκε να επιμεληθεί αφιλοκερδώς αυτά τα δύο κομμάτια.

Το T-shirt και ημαρινιέραθα πωλούνται στο Ιδρυμα Μελίνα Μερκούρη στην Πλάκα, στο πωλητήριο και το e-shop του Μουσείου Μπενάκη και στην μπουτίκ Luisa στο Κολωνάκι. Τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν για τους σκοπούς τουθα πωλούνται στο Ιδρυμα Μελίνα Μερκούρη στην Πλάκα, στο πωλητήριο και το e-shop του Μουσείου Μπενάκη και στην μπουτίκ Luisa στο Κολωνάκι.

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Ζαν Πολ Γκοτιέ
Μελίνα Μερκούρη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551