Αναζήτηση:
Σοκάρει η Mila Kunis: Εκβιάστηκα για να ποζάρω ημίγυμνη
Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016
08:02

Ανοιχτή επιστολή στην οποία περιγράφει τις εμπειρίες της σε σχέση με τον σεξισμό που έχει συναντήσει στον λαμπερό αλλά σκληρό κόσμο του Χόλιγουντ εξέδωσε και η διάσημη ηθοποιός Μίλα Κούνις.

Σύμφωνα με όσα γράφει, ένας παραγωγός προσπάθησε να την εκβιάσει όταν αρνήθηκε να ποζάρει ημίγυμνη για το εξώφυλλο αντρικού περιοδικού προκειμένου να προωθήσει την ταινία στην οποία συμμετείχε.

«Δεν θα δουλέψεις ποτέ ξανά σε αυτήν την πόλη» την απείλησε ο παραγωγός, αλλά εκείνη δεν ενέδωσε και όπως τονίζει: «Ο κόσμος δεν τελείωσε. Η ταινία έφερε πολλά χρήματα και ξαναδούλεψα σε αυτήν την πόλη, ξανά και ξανά… Αυτό που ίσως δεν συνειδητοποιήσει ποτέ αυτός ο παραγωγός είναι πως περιέγραψε ακριβώς τον φόβο που νιώθει κάθε γυναίκα όταν έρχεται αντιμέτωπη με προκαταλήψεις στον εργασιακό χώρο».

Η Κούνις αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της καριέρας της την έχουν προσβάλλει, την έχουν παραγκωνίσει, την έχουν πληρώσει με λιγότερα χρήματα, την έχουν αγνοήσει ή την έχουν μειώσει εξαιτίας του φύλου της, αναφέρει το Lifo.

«Και πάντα προσπαθούσα να δίνω στους ανθρώπους το ελαφρυντικό της αμφιβολίας- ίσως γνώριζαν περισσότερα, ίσως είχαν μεγαλύτερη εμπειρία, ίσως υπήρχε κάτι που αγνοούσα. Έμαθα πως για να πετύχω σαν γυναίκα σε αυτή τη βιομηχανία έπρεπε να παίζω με τους κανόνες των αντρών. Αλλά όσο μεγάλωνα και όσο περισσότερο δούλευα, τόσο καταλάβαινα πως είναι ανοησίες» λέει η ίδια.

Επίσης αποκαλύπτει το πόσο εξαγριώθηκε όταν ενόψει της συνεργασίας της με έναν μεγάλο παραγωγό, όταν μετά την δημιουργία της δικής της εταιρίας παραγωγής, είδε ένα email του στο οποίο την εκθείαζε μεν αλλά αναφερόταν σε εκείνη ως «μία από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ και σύντομα σύζυγο του Ashton και μαμά».

«Μείωσε τη αξία μου σε τίποτα παραπάνω από την σχέση μου με έναν πετυχημένο άντρα και την ικανότητά μου να γεννάω παιδιά. Αγνόησε την συνεισφορά και τη δική μου και της ομάδας μου στο project που προσπάθησε να προωθήσει με αυτό mail σε ένα τηλεοπτικό δίκτυο» λέει η Kunis.

«Τέλειωσα με τους συμβιβασμούς ή ακόμη καλύτερα τέλειωσα με το να με κάνουν να συμβιβάζομαι» καταλήγει. «Οπότε από δω και πέρα όταν θα έρχομαι αντιμέτωπη με τέτοιες στιγμές, διακριτικές είτε απροκάλυπτες, θα τις αποκαλύπτω με το κεφάλι ψηλά. Δεν μπορώ να εγγυηθώ πως οι αντιστάσεις μου θα δώσουν κουράγιο αλλά τουλάχιστον τώρα είμαι κομμάτι της δημιουργίας ενός περιβάλλοντος όπου θα υπάρχει η δυνατότητα ανάπτυξης».

Να θυμίσουμε ότι η Mila, έως το 2012, αποτελούσε sexy symbol για τις Ηνωμένες Πολιτείες και μάλιστα εκείνη την χρονιά ανακηρύχθηκε η πιο sexy γυναίκα σύμφωνα με αντρικό περιοδικό.

Τον Απρίλιο του 2012 γνώρισε τον ηθοποιό Ashton Kutcher και το 2014 οι δυο τους παντρεύτηκαν. Η 33χρονη Mila περιμένει αυτές τις ημέρες να γεννήσει το δεύτερο τους παιδί. Από το 2012 και μετά η Kunis δεν έχει ξαναποζάρει για αντρικό περιοδικό…


Πηγή: www.tamtam.news
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα