Αναζήτηση:
Η Νανά Παλαιτσάκη συνεχίζει να παλεύει με τη σπάνια ασθένειά της!
Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016
13:31

Το ότι η Νανά Παλαιτσάκη πάσχει από μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια που έχει να κάνει με τον νωτιαίο μυελό, είναι γνωστό.

Η ίδια άλλωστε παλιότερα, είχε μιλήσει ανοιχτά σε συνέντευξή της γι’ αυτήν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το 2008, όταν ακόμη εργαζόμουν στο Alter. Τότε υπέστην το πρώτο σοκ. Το άκουσμα της διάγνωσης με ξάφνιασε και φυσικά όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε άνθρωπο που ακούει κάτι και δε γνωρίζει τι είναι αυτό. Για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο, η δική μου διάγνωση δεν έχει να κάνει με τον καρκίνο. Είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό. Και το διευκρινίζω, γιατί κάποιοι έγραψαν ότι η περίπτωσή μου αφορά καρκίνο. Είναι λάθος. Είναι μία μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό, μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, σπάνια ακόμη και για τους γιατρούς».

Από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και η ίδια παλεύει με την ασθένειά της με θάρρος και δύναμη. Η ίδια, πριν από λίγες ημέρες και ενώ απέχει από τα καθήκοντά της στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπήθηκαν και άλλοι που δεν...» προκαλώντας με το post της συγκίνηση.

Πηγή: gossip-tv.gr

 


Πηγή: www.markostv.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα