Αναζήτηση:
Μακελειό στη Φλόριντα: Οι διάσημοι απαιτούν δράση εδώ και τώρα
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018
12:18


Την βαθιά τους θλίψη, αλλά και την οργή τους εκφράζουν μέσω των κοινωνικών δικτύων διάσημοι Αμερικανοί, μετά το νέο περιστατικό πυροβολισμών σε σχολείο στη Φλόριντα, όπου σκοτώθηκαν 17 παιδιά. 

Η Κιμ Καρντάσιαν, η Έλεν ΝτεΤζένερις, η Ρις Γουίδερσπουν είναι μερικά από τα «πρώτα ονόματα» του σταρ σίστεμ που πήραν το λόγο για να ζητήσουν από την πολιτεία να αναλάβει δράση «εδώ και τώρα» για να σταματήσει το φαινόμενο. 

«Το χρωστάμε στα παιδιά μας και στους δασκάλους μας να τους έχουμε ασφαλείς στα σχολεία. Με προσευχές δεν θα το καταφέρουμε, χρειάζεται δράση. Κογκρέσο, κάνε τη δουλειά σου και προστάτεψε τους Αμερικανούς από την εκτός λογικής βία των όπλων», έγραψε η Καρντάσιαν. «Δεν υπάρχουν λόγια, πράξεις, νόμοι για να τερματίσουν αυτή την επιδημία σφαγής στα σχολεία της χώρας μας. Η καρδιά μου είναι με τους μαθητές και τους γονείς του Marjory Stoneman Douglas High School» έγραψε η ΝτεΤζένερις. «Έσπασε η καρδιά μου με τα νέα από ακόμα μία σφαγή σε σχολείο. Είναι η 18η μέσα σε 45 το 2018. Μαθητές και δάσκαλοι δεν θα πρέπει να φοβούνται για την ασφάλειά τους. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να αποφύγουμε αυτές τις εκτός λογικής πράξεις βίας των όπλων» γράφει η Γουίδερσπουν. 


Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα