Αναζήτηση:
Επέστρεψε στη γυναίκα του μετά από έξι χρόνια χωρισμού ο...
Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014
11:35


Oι μεγάλοι έρωτες τελικά δεν είναι εύκολο να τελειώσουν. Ο Γιώργος Παρτσαλάκης όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του  επέστρεψε στην τρίτη γυναίκα του με την οποία χώρισε πριν από 6 χρόνια. 

«Μείναμε χώρια έξι ολόκληρα χρόνια, δεν έφτιαξε κανείς από τους δυο μας τη ζωή του όλο αυτό το διάστημα και αποφασίσαμε να βρεθούμε και πάλι, να κολλήσουμε το ραγισμένο γυαλί πριν από λίγους μήνες. Έκτοτε μένουμε ξανά μαζί, με τον γιο μας, ενώ συχνά μένει μαζί μας και ο μεγαλύτερος γιος μου, από τον πρώτο γάμο μου, που είναι φαντάρος... Ξέρεις, τα παιδιά μου είναι ό,τι ιερότερο έχω στη ζωή μου! Μπορεί να χώρισα από τις γυναίκες μου, μα δεν υπήρξα ποτέ ο πατέρας του τηλεφώνου, της «αγγαρείας», ήμουν πάντα «απίκο» για τα παιδιά μου. Αυτή είναι η κληρονομιά που μου άφησε ο πατέρας μου: τα παιδιά είναι ιερά! Μερικές φορές που έρχονται δυσκολίες και αναποδιές, «πέφτω» και ξαφνικά σκέφτομαι: μην το βάζεις κάτω, μη σηκώνεις ψηλά τα χέρια, μην παραδίδεις τα όπλα! Και δεν τα παραδίδω. Παλεύω, μάχομαι, δουλεύω. Έχω φτάσει στα 63, πήρα σύνταξη, μα χρειάζεται να «τρέξω» κι άλλο. Θα «τρέχω» όσο μπορώ και όσο κρατάνε οι δυνάμεις μου» λέει ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος δίνει... οδηγό επιβίωσης σε έναν γάμο::

«Πρέπει να καταλάβει, ας πούμε, η γυναίκα ότι όταν ο άντρας πωρώνεται βλέποντας κάποιον αγώνα, δεν πρέπει να του κάνει σκηνές ότι δεν την αγαπά. Την αγαπά, αλλά εκείνη την ώρα την ψυχή του τη γεμίζει ένα πέναλτι και θέλει να αφοσιωθεί σ' αυτό. Πριν και μετά μπορούν να γίνουν όλα - από ψώνια και λογαριασμούς έως σεξ και κουβέντες καρδιάς. Άλλα είναι εκείνα που αγαπά αυτός, άλλα αγαπά εκείνη... Και μπορούν να δίνονται σε αυτά ξεχωριστά! Να υπάρχει κατανόηση, να υπάρχουν κάποιες υποχωρήσεις για να μπορούν να είναι μαζί».


Πηγή: athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα