Αναζήτηση:
Έρχεται το γυναικείο «Hangover»
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015
11:29
Την επιτυχημένη ταινία θα δούμε και από τη "γυναικεία σκοπιά", καθώς Mila Kunis, Christina Applegate και Kristen Bell, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα νέο φιλμ, των σεναριογράφων που μας χάρισαν το "The Hangover"!

Ο αρχικός τίτλος ήταν "Bad Moms" και η ιστορία αφηγείται την ιστορία τριών μητέρων που ξεκινούν μια πραγματικά αναπάντεχη περιπέτεια, ενώ στις πρωταγωνίστριες βρισκόταν αρχικά και η Leslie Mann, που στη συνέχεια αναγκαστηκε να αποχωρήσει από την ταινία.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, "η ιστορία επικεντρώνεται σε μια μητέρα που θέλει να τα καταφέρνει όλα με μια φαινομενικά τέλεια ζωή, της οποίας τα όρια του στρες είναι μια μέρα μακριά από το να σπάσουν.

Αγανακτισμένη, ενώνει τις δυνάμεις τις με δύο ακόμη υπερ-αγχωμένες μαμάδες και τις οδηγεί σε ένα ταξίδι απελευθέρωστης των εαυτών τους από συμβατικές ευθύνες, το οποίο περιλαμβάνει μια τρελή και καθόλου 'μητρική' κραιπάλη ελευθερίας, διασκέδασης και ικανοποίησης.

Οι πράξεις τους τις φέρνουν σε σύγκρουση με τη Βασίλισσα του γονεϊκού συμβουλίου και την τυφλά πιστή κλίκα των 'τέλειων' μαμάδων".
queen

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα