Αναζήτηση:
Άστεγος(;) ο πρώην της Παλαιτσάκη: Οι δύσκολες ώρες του ηθοποιού Άλεξ Κρητικού
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014
14:34
Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό και πρώην αγαπημένο της Νανάς Παλαιτσάκη, Άλεξ Κρητικό: «έβγαλε» το μεγαλύτερο μέρος του Χειμώνα σε διαμέρισμα χωρίς νερό, ρεύμα και θέρμανση, ενώ έμεινε άστεγος ώσπου βρήκε καταφύγιο στο «Σπίτι Του Ηθοποιού»!

Ο 40χρονος ηθοποιός, ο οποίος είναι άνεργος εδώ και καιρό, έπρεπε να βρει κάπου να μείνει, από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι της δημοσιογράφου στου Παπάγου, μετά τον χωρισμό τους. Αρχικά, έμενε σε σπίτια φίλων, όμως, δεν μπορούσε να το συνεχίσει καθώς εκείνοι τον εξυπηρετούσαν για λίγο διάστημα.

«Η ζωή δείχνει το σκληρό πρόσωπό της σε όλους μας, όχι μόνο σε μένα... Δεν πείνασα γιατί έχω καλούς φίλους»,  εξομολογήθηκε στην εφημερίδα «Espresso» ο Άλεξ Κρητικός. Όπως αποκαλύπτει, το 2012 έμεινε για περίπου τέσσερις μήνες σε διαμέρισμα που του παραχώρησε μία θεία του, στο Ίλιον, χωρίς να έχει ρεύμα, νερό και θέρμανση, ενώ διαψεύδει δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μένει στον δρόμο.

«Προσπαθούσα να το διασκεδάζω για να μην με πάρει από κάτω», συνεχίζει ο ίδιος και ευχαριστεί δημόσια για την βοήθεια, τόσο την πρώην σύντροφό του, όσο και τους φίλους του, έχοντας πλέον βρει καταφύγιο στο «Σπίτι Του Ηθοποιού», από τον περασμένο Σεπτέμβριο.


Πηγή: newspiper
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα