Αναζήτηση:
The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015) – Η αισιοδοξία συνεχίζεται
Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015
11:04

Pame Cinema -

Με πινελιές Bollywood έρχεται το δεύτερο trailer του δεύτερου Best Exotic Marigold Hotel και γεμάτο με αισιόδοξα μηνύματα, όπως ακριβώς κα το πρώτο.

Το 2011 το πρώτο Best Exotic Marigold Hotel έκανε ανεπάντεχη επιτυχία, κάτι που δεν θα μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτο και έτσι η συνέχεια του ήρθε και μάλιστα ενισχυμένη.

Στο ήδη εξαιρετικό καστ από τη αφρόκρεμα του Βρετανικού κινηματογράφου, τους Maggie Smith, Judi Dench, Bill Nighy, Celia Imrie, Ronald Pickup και Penelope Wilton προστίθεται τώρα και ο πολύ Αμερικανός αλλά πάντα γοητευτικός Richard Gere, που όπως φαίνεται ταράζει τα νερά, αλλά και ο επίσης Αμερικανός David Strathairn, για να εξασφαλιστεί ένα ευρύτερο κοινό για την ταινία. Μαζί τους πάλι ο Ινδικής καταγωγής Βρετανός Dev Patel, στο ρόλο του νεαρού ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.

Στο Δεύτερο Best Exotic Marigold Hotel, ο νεαρός Σόνι (Patel) ονειρεύεται να επεκταθεί βάζοντας στο μάτι ένα άλλο ακίνητο, μιας που το ξενοδοχείου του πηγαίνει περίφημα και έχει μόλις ένα δωμάτιο ελεύθερο, το οποίο διεκδικούν ο Γκάι (Geere) και η Λαβίνια (Tamsin Greig). Και καθώς όλα αυτά απαιτούν σχεδόν όλο το χρόνο του παράλληλα προετοιμάζει τον παραδοσιακό Ινδικό γάμο του με την Σουνάινα (Tina Desai) τον έρωτα της ζωής του ενώ οι παλιοί γνωστοί ένοικοι συνεχίζουν την προσαρμογή τους στη νέα τους ζωή.

Η σκηνοθεσία είναι πάλι από τον John Madden (Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι, Ερωτευμένος Σαίξπηρ) και το σενάριο από τον Ol Parker, το δίδυμο της πρώτης ταινίας, ενώ τα γυρίσματα έγιναν στο Τζαϊπούρ της Ινδίας.

Το The Second Best Exotic Marigold Hotel έχει προγραμματιστεί να βγει στις Ελληνικές αίθουσες στις 26 Μαρτίου 2015.

Tο επίσημο πόστερ της ταινίας:

 the second best exotic_poster

 

 

 

The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015) – Η αισιοδοξία συνεχίζεται

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα