Αναζήτηση
Γιάννης Σαββιδάκης: «Θα πρέπει να βγω Ευρωβουλευτής για να με πάρουν στο Y.F.S.F» | iShow.gr
Ειδήσεις
Γιάννης Σαββιδάκης: «Θα πρέπει να βγω Ευρωβουλευτής για να με πάρουν στο Y.F.S.F»
Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020
17:44


Ο Γιάννης Σαββιδάκης μίλησε αποκλειστικά στο «Έλα Χαμογέλα», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο remake της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά», αλλά και στο “Your Face Sounds Familiar”.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αν θα μπορούσε αλήθεια να γίνει remake της αγαπημένης σειράς, “Της Ελλάδος τα παιδιά”, λέγοντας:

«Ήταν απίστευτα ατυχές και μεγάλο κρίμα που έφυγε ο Κώστας. Έχω την εντύπωση ότι τελικά θα γινόταν, remake της σειράς, όχι γρήγορα, γιατί ο κόσμος θα το ζητούσε πάρα πολύ» και συνέχισε λέγοντας για την τηλεόραση: «Η τηλεόραση μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν μου λείπει αλλά θα ήθελα να κάνω. Νομίζω ότι είμαι στη φάση της ζωής μου που θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή. Κάτι που να έχει να κάνει με τη μουσική»


Τέλος αναφέρθηκε στο «Your Face Sounds Familiar», το οποίο είχε κερδίσει στον δεύτερο κύκλο της προβολής του το 2014.

Ο τραγουδοποιός είπε: «Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση να βρεθώ στην κριτική επιτροπή, νομίζω πως θα πρέπει να βγω Ευρωβουλευτής για να με πάρουν. Έχω αυτή την εντύπωση. Νομίζω ότι ο Αλέξης Γεωργούλης επειδή είναι Ευρωβουλευτής είναι ξανά στο YFSF και καλά κάνει! Και πέρσι ήταν καλός, όπως είναι πολύ καλός ηθοποιός με ωραία φάτσα»


Σχετικά πρόσωπα
Γιάννης Σαββιδάκης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551