Αναζήτηση:
Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Τι αποκαλύπτει για τη συνέχεια του «Κάτω Παρτάλι»;
Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014
15:35
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης κρατά έναν πραγματικά πολύ απαιτητικό ρόλο στην επιτυχημένη σειρά «Κάτω Παρτάλι», αυτόν του Θανάση, ενός παραδοσιακού γοητευτικού άντρα της Ελληνικής επαρχίας.

Τι μπορεί όμως να αποκαλύψει όμως για τη συνέχεια της σειράς ο ίδιος;

«Το βασικό μυστικό της σειράς είναι ότι, ούτε εμείς που παίζουμε δεν ξέρουμε πολλά, για το τι θα ακολουθήσει» δήλωσε στο Down Town Κύπρου ο ίδιος και συνέχισε: «Ο καθένας ξέρει μόνο πέντε πράγματα για τον ρόλο του - όχι για τους υπόλοιπους. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο «Θανάσης» που υποδύομαι, είναι ένας άντρας παλαιάς κοπής, αγροτόπαιδό, λαϊκός, αθώος, ρομαντικός, που θα έκανε τα πάντα για τη γυναίκα που αγαπάει, που είναι μυστήριος, αλλά έχει αίσθηση των πραγμάτων γύρω του. Όμως, δεν είναι αυτό που φαίνεται! Τουλάχιστον, όχι μόνο αυτό. Στην πορεία θα αποκαλυφθούν πολλά...».

Όσο για την επιτυχία της σειράς, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης σχολιάζει: «Κοίτα, όταν πήραμε τα σενάρια στα χέρια μας, όλοι οι ηθοποιοί ενθουσιαστήκαμε. Η γραφή του Λευτέρη Παπαπέτρου ήταν τόσο αφοπλιστική που, εξ αρχής, δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία για την επιτυχία της. Κι η πλάκα ήταν πως, όταν βρεθήκαμε όλοι μαζί για την πρώτη ανάγνωση, γελούσαμε με τις ίδιες ατάκες που γελούσε ο καθένας μόνος του όταν το πρωτοδιάβασε. Εσείς έχετε δει ακόμη μέχρι το τρίτο ή τέταρτο επεισόδιο της σειράς, εμείς γυρίζουμε το ένατο και, μπορώ να σας πω, πως ακόμη δεν έχετε δει τίποτα. Η δυναμική της σειράς ξεδιπλώνεται σιγά-σιγά. Τα νούμερα τηλεθέασης που πετυχαίνει, δεν μου ακούγονται υπερβολικά - κάθε άλλο. Θεωρώ ότι η σειρά μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα γιατί είναι απόλυτα ολοκληρωμένη, με φοβερές δυνατότητες και προοπτικές».

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα